0

Ένα από τα σοβαρά λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός στον καλοκαιρινό σχεδιασμό του ήταν ότι δεν πήρε φορ. Περίμενε τον Αντράζ Σπόραρ μέχρι τέλους.

Το πρόβλημα για τους «πράσινους» ήταν ότι ο Σλοβένος δεν βρήκε ομάδα. Ακόμη και η Σλόβαν Μπρατισλάβας, που δεδομένα τον ήθελε, δεν έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη και πήγε σε άλλη λύση.

Έτσι ο Παναθηναϊκός έμεινε με έναν ξενερωμένο παίκτη και τον φιλότιμο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ πίσω από τον Φώτη Ιωαννίδη. Ωστόσο, κανείς εκ των δυο δεν πείθει πως μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του όποτε απουσιάζει ο Έλληνας επιθετικός.

Όποτε δεν παίζει ο Ιωαννίδης, το κενό του είναι τρανταχτό. Από το δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό, στο οποίο δεν υπήρχε ο Σπόραρ, μέχρι τις απίθανες ευκαιρίες που έκανε με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο και το έχουν συνειδητοποιήσει οι «πράσινοι». Γι’ αυτό και θα πράξουν τα δέοντα τον Ιανουάριο.

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά από τώρα για φορ. Ενδεχομένως να υπάρχει και μία σιγουριά πως ο Σπόραρ θα αποχωρήσει. Ωστόσο, ακόμη και εάν δεν συμβεί, θα πάρουν παίκτη στη θέση του. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως για τον 30χρονο δεν υπάρχει επιστροφή. Εκτός και εάν γίνουν απίθανα πράγματα στο επόμενο δίμηνο.

Αθανασίου: «Πρέπει να κάνει το 6×6 στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός για να ελπίζει στον τίτλο»

Previous article

Alpha: «Υπάρχουν υποψίες για καρδιομεγαλία στον Μπάλντοκ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.