0

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ αναφέρθηκε στα λάθη, που έκαναν οι παίκτες του και ανέλυσε πού κρίθηκε το ματς στη Μαδρίτη.

Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, κλείνοντας τη «διαβολοβδομάδα» με 0/2.

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στα λάθη, που έκαναν οι παίκτες του και ανέλυσε πού κρίθηκε το ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Χάσαμε αυτό το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο. Ήμασταν πολύ κακοί, πολύ soft. Μετά καταφέραμε και επιστρέψαμε στο παιχνίδι, όμως χάσαμε πολλά σουτ, όπως επίσης τους δώσαμε και πολλά επιθετικά ριμπάουντ, το οποίο και ήταν το βασικό πρόβλημα για εμάς. Φυσικά δεν είναι καθόλου εύκολο όταν το κάνεις αυτό και δίνεις εύκολους πόντους σε μία ομάδα όπως είναι η Ρεάλ, θα σε τιμωρήσει.

Η Ρεάλ είχε τον έλεγχο στο πρώτο δεκάλεπτο, ήμασταν soft στο ξεκίνημα, τους δώσαμε 28 πόντους και χάσαμε την ισορροπία μας. Κάναμε προσπάθεια για να επιστρέψουμε, βελτιώσαμε την άμυνά μας στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους παγκίτες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Ρεάλ έπαιξε πολύ καλύτερα στο τρίτο δεκάλεπτο, είχε σημαντική διαφορά. Προσπαθήσαμε αλλά δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις σε τέτοιο ματς εκτός έδρας και να το κερδίσεις. Γενικά δεν δείξαμε επιθετικότητα, είχαμε ένα κλέψιμο, είχαμε μόνο οκτώ λάθη. Δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, αυτό ήταν το κλειδί για την ήττα μας.

Δεν έγινε κάτι με τον Λορέντζο Μπράουν, ξεκίνησε, ήταν μέσα όταν παίξαμε πολύ άσχημα και βρεθήκαμε στο -11. Στη συνέχεια επιστρέψαμε στο περσινό μας ροτέισον με το δίδυμο Γκραντ – Σλούκα. Δεν ήθελα να τον κρατήσω περισσότερο, δεν ήθελα να τον ξαναβάλω, ήθελα να δώσω ρυθμό στον Σλούκα. Η Ρεάλ έκανε σπουδαία δουλειά με τον Αμπάλδε, αμυντικά και επιθετικά. Πίεσε στον Ναν, είναι δύσκολο να έχεις και τον Σλούκα και τον Λορέντζο Μπράουν μαζί, ειδικά στην άμυνα. Ήταν επιλογή, τίποτα περισσότερο“.

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού: Ωραίος αλλά… μοιραίος ο Ναν, στο ύψος τους Χουάντσο-Παπαπέτρουυ, ανεβασμένος Όσμαν

Previous article

Όσμαν: «Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι λαθών – Αυτά πρέπει να βελτιώσουμε»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.