0

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος, έχοντας μπροστά του το πολύ δύσκολο ματς της Κρήτης με τον ΟΦΗ (20/10). Σε μία παραδοσιακά πολύ δύσκολη έδρα.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διεξαχθεί με φόντο το ευρωπαϊκό ραντεβού του «τριφυλλιού» με την Τσέλσι (24/10). Και ήδη ο κόσμος ρωτά για να μάθει για τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Οπως είχε προαναγγείλει ο Παναθηναϊκός η εξαργύρωση των εισιτηρίων για την Τσέλσι – διαμέσου της παρουσίας των φίλων της ομάδας με τον Ολυμπιακό – πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη. Έτσι πλέον, έχουν διαμορφωθεί πολύ συγκεκριμένα δεδομένα…

Περίπου 40.000 εισιτήρια έχουν διατεθεί μέσω της εξαργύρωσης .. Υπάρχουν προς διάθεση για την Τσέλσι (περίπου) 10.000 «μαγικά χαρτάκια», για τα οποία θα ενημερώσει ο Παναθηναϊκός με σχετική ανακοίνωση, σήμερα (16/10) το πιθανότερο.

Επίσης, ακόμη ένα σημαντικό κομμάτι από τα εισιτήρια (άλλα 3.500) θα περάσει στα χέρια της UEFA και των χορηγών. Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο, σε κάθε περίπτωση στο ματς της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League με τους Λονδρέζους.

Σε ένα μεγάλο ακόμη ευρωπαϊκό βράδυ για το τριφύλλι. Αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού θα έχουν πάντως την ευκαιρία τους να αποτελέσουν τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας.

Η πιο δύσκολη εβδομάδα για τον Ντιέγκο Αλόνσο και τους παίκτες

Previous article

Να παραδειγματιστεί ο Αλόνσο από τον Γιοβάνοβιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.