0

Ο Παναθηναϊκός που πενθεί και προσπαθεί να προετοιμαστεί για ένα ματς…

Από προχθές (14/10) το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού (πλην των διεθνών) επέστρεψαν στο Κορωπί για να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση, μετά τη σοκαριστική απώλεια ενός συμπαίκτη τους, του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ότι όλοι στον Παναθηναϊκό βιώνουν τις πιο δυσάρεστες ημέρες. Αυτή η εβδομάδα είναι η πιο δύσκολη τόσο για τον Ντιέγκο Αλόνσο, όσο και για τους ποδοσφαιριστές.

Με το μυαλό να βρίσκεται συνεχώς στον αδικοχαμένο Μπάλντοκ και το τραγικό συμβάν, οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να διαχειριστούν αυτή την άσχημη κατάσταση και να προετοιμαστούν για να αγωνιστούν την Κυριακή (20/10) απέναντι στον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο…

Ο Ουρουγουανός προπονητής έχει το πολύ δύσκολο έργο να προπονήσει την ομάδα του και να την παρουσιάσει έτοιμη στην Κρήτη. Τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά.

Αυτό το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό τώρα. Να βγει, δηλαδή, το «τριφύλλι» πιο δυνατό απ’ όλο αυτό το κακό που το βρήκε, να «ατσαλωθεί» και δείξουν άπαντες την απαιτούμενη δύναμη ψυχής για να προχωρήσουν…

Στο «καθαρά» αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλόνσο δε θα έχει στη διάθεσή του τον Φώτη Ιωαννίδη, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί. Αντιθέτως, έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα είναι ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, λόγω προβλήματος στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού.

Με το κλίμα να είναι βαρύ, την κατάσταση πρωτόγνωρη, οι «πράσινοι» τήρησαν ενός λεπτού σιγή, κάνοντας όλοι έναν κύκλο στο κέντρο του γηπέδου στη μνήμη του Μπάλντοκ και στη συνέχεια άρχισαν το πρόγραμμά τους.

Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού και τη νίκη του Ολυμπιακού

Previous article

Αυτός είναι ο αριθμός των εισιτηρίων που θα διατεθούν για το ματς με την Τσέλσι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.