0

Το γυναικείο μπάσκετ μπαίνει στα βαθιά από την πρώτη στιγμή.

Οι “αμαζόνες” θα υποδεχτούν σήμερα στις 14:15 τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Η ατμόσφαιρα στον “Τάφο του Ινδού” θα είναι καυτή, όπως και πέρυσι.

Οι “πράσινες” είχαν ρεπό την προηγούμενη εβδομάδα οπότε κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με ντέρμπι κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο. Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ 3.

Αίνιγμα η Σταμολάμπρου

Η Λία Γκουζίνη στην τελευταία προπόνηση είδε όλες τις παίκτριές της ετοιμοπόλεμες για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά δεν είναι ξεκάθαρο αν η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου θα παίξει κόντρα στην παλιά της ομάδα.

Ο λόγος είναι ότι ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό που δεν της επέτρεψε να βοηθήσει ούτε στην Ισπανία πριν τέσσερις μέρες. Η χρησιμοποίηση της θα αξιολογηθεί από την coach.

Θεονάς στο ντέρμπι

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε χτες, ποια θα είναι η τριάδα των διαιτητών που θα βρεθεί στο “Παύλος Γιαννακόπουλος”. Διαιτητές λοιπόν του πρώτο ντέρμπι της σεζόν θα είναι οι Μάνος Τσολάκος, Γιώργος Θεονάς και Θεοφάνης Καλογριάς.

Μαγικός Ουναχί με δύο γκολ και ασίστ με το Μαρόκο! (Vids)

Previous article

Ελλάδα-Ιρλανδία: Με φόρα από την Αγγλία για τον Τζόρτζι…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.