0

«Talk of the town» έγινε ο Γιώργος Βαγιαννίδης στον Παναθηναϊκό, από την στιγμή που μπήκε στον…κατάψυξη και βγήκε – αιφνιδίως – απ΄το «οπλαστάσιο» του Ντιέγκο Αλόνσο για τα παιχνίδια των «πρασίνων».

Ο χρόνος θα δείξει πόσα και τι είδους επεισόδια μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον για την εσωτερική υπόθεση στο Τριφύλλι με πρωταγωνιστή τον 23χρονο αμυντικό και το συμβόλαιο που λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Μια φορά, το σίγουρο είναι πως το ενδιαφέρον της Μπράγκα για τον «Βάγια» παραμένει…ζεστό κι αμείωτο, όπως μαρτυρά η προ ημερών επίσκεψη των «Αρσεναλίστας» στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επί τη ευκαιρία του πρόσφατου (3/10) αγώνα με τον Ολυμπιακό για την League Phase του Europa League, οι άνθρωποι της πορτογαλικής ομάδας φρόντισαν (στο περιθώριο του ματς στο Φάληρο) να «σκαλίσoυν» στοχευμένα κι εκ νέου την προοπτική απόκτησης του Έλληνα διεθνούς αμυντικού και με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως οι «Αρσεναλίστας» διατηρούν άκρως θετικό report για τον Βαγιαννίδη από τις περυσινές αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: sdna.gr

Η χειρότερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του Παναθηναϊκού !

Previous article

Αλαφούζο το σωστό είναι μια πρες κόνφερανς στην οποία θα απαντηθούν όλα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.