0

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (6/10, 20:30) στο ντέρμπι «αιωνίων» της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Γιάννης Κώτσιρας μίλησε για το ντέρμπι στην εκπομπή Sportshow στο pre game της Cosmote TV και τόνισε πως το πάθος και η συγκέντρωση των παικτών των δύο ομάδων θα παίξει τεράστιο ρόλο στην αναμέτρηση και ανέφερε τη σημασία του παιχνιδιού, ενόψει και της συνέχειας της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Κώτσιρας:

«Στο αυριανό ντέρμπι πιστεύω πως τον μεγαλύτερο ρόλο θα τον παίξει η συγκέντρωση και το πάθος που θα έχουν οι δύο ομάδες. Στις μονομαχίες, σε όλες τις φάσεις, γιατί έτσι κερδίζεις και ψυχολογία μέσα στο γήπεδο. Γενικότερα η ομάδα πρέπει να “βρεθεί” μέσα στο γήπεδο, γιατί έχουν έρθει καινούργιοι παίκτες με πολύ ποιότητα και δεν είναι εύκολο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να μπορέσει να “δέσει” η ομάδα.

Ναι σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Βέβαια και στα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ δεν είχαμε αρχίσει καλά, λέγαμε πάμε να ξεκινήσουμε πάλι, από αυτό το ματς να πάνε όλα καλά, να το κερδίσουμε και να συνεχίσουμε με νίκες. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αυτό το ματς ίσως είναι ορόσημο, πρέπει αύριο ν’ αποδείξουμε ότι διαθέτουμε πολύ καλά ομάδα και ότι πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος για τους στόχους μας».

«Αιώνια» κόντρα στο ΟΑΚΑ με στόχο το «τρίποντο»

Previous article

Δεν παίζεται η θέση του Αλόνσο, κρίνεται το αν ο Παναθηναϊκός θα κάνει πρωταθλητισμό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.