0

Όπως ακριβώς ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα της Euroleague και των πρωταθλημάτων, έτσι και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταφέρει να ταυτίσουν το όνομά τους με το Super Cup.

Στον χθεσινό τελικό, στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι! Ξεκίνησαν με εξαιρετικό τρόπο το παιχνίδι με τον Ντόρσει να κάνει τη διάφορά και πατώντας στην εξαιρετική εμφάνιση του ομογενούς παίκτη, επέβαλλαν τον ρυθμό τους!

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ήταν καθοριστικός και με την εν γένει παρουσία του κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως παράγοντας χ διεκδικώντας επίπεδο ίσοις όροις τον τίτλο του mvp από τον Σάσα Βεζένκοφ!

Αλλά, επειδή σημασία έχει το ο α τελειώνεις έναν αγώνα για τον λόγο αυτό το βραβείο του πολυτιμότερου πήγε στα χέρια του Σάσα Βεζένκοφ ο οποιός στα τελευταία 2:30 λεπτά έκανε τη διαφορά και έγειρε την πλάστιγγα!

Όμως δεν έχει σημασία το πως τελειώνεις μόνο έναν αγώνα αλλά και μια ολόκληρη σεζόν! Και δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα γι αυτό από την περσινή σεζόν! Όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Super Cup και το Κύπελλο Ελλάδας και ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια πήγε διακοπές έχοντας στις βαλίτσες του το 7ο ευρωπαϊκό και το 41ο πρωτάθλημα! Και μάλιστα με μια ανατροπή που θα κάνουμε πάρα πολλά χρόνια να ξεχάσουμε!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια σε ένα παιχνίδι που ήταν πραγματική ματσάρα! Ένα παιχνίδι πολύ ανώτερο από πλευράς θεάματος, ποιότητας και ενδιαφέροντος, σε σχέση με όσα περιμέναμε οι περισσότεροι! Ο Παναθηναϊκός από την άλλη δεν είχε σε καθόλου καλή βραδιά τα δύο τεσσάρια του, η άμυνα του Ολυμπιακού δυσκόλεψε τον Ναν, με τον Σλούκα να κουβαλάει την ομάδα, τον Γκριγκόνις να είναι καθοριστικός και τον Λεσορ να δίνει τη μία μάχη μετά την άλλη.

Μέσα σε όλα όμως είπαμε και την κακή παρουσία του διαιτητή Παπαπετρου! Του οποίου δεν του έφταναν όσα έκανε στον αγώνα του Σαββάτου, αλλά είχε και συνέχεια στο έργο του. Με το πως… καθάρισε τον Ναν με τρία φάουλ ( εκ των οποίων τα δύο ήταν εφευρέσεις) με το πως δε μέτρησε το καλάθι του Λεσορ και τιμώρησε τους «πράσινους» για τις διαμαρτυρίες τους και για άλλες φάσεις που… ελέγχονται, όπως το να επιτρέπει στον Ουόκαπ να τραβάει συνεχώς φανέλες.

Ας ελπίσουμε πως η διπλή εμφάνιση του διεθνούς ρέφερι δεν ήταν κάποιο μήνυμα αλλά ένα κακό ΣΚ!

Πλέον ο Παναθηναϊκός γυρνάει σελίδα! Αφήνει πίσω του τη Ρόδο και όσα έγιναν και επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στον αγώνα της Πέμπτης με την Άλμπα στο Βερολίνο!

Στην πόλη του πέμπτου και του έβδομου!

ΥΓ: Η διοργάνωση του φετινού Super Cup ήταν μια δύσκολη υπόθεση! Για πολλούς λόγους! Στο τέλος της ημέρας όμως όλα κύλησαν εξαιρετικά και νικητές, πέραν του Ολυμπιακού, ήταν το ελληνικό μπάσκετ και το πανέμορφο νησί της Ρόδου!

ΥΓ2: Για μία ακόμα φορά φάνηκε η πολύ… στενή συνεργασία της ομάδας του Ολυμπιακού με την ΕΟΚ. Σε πολλά… επίπεδα!

Κλήθηκε στην Εθνική Πολωνίας ο Ντραγκόφσκι

Previous article

Αγνωστη λέξη η συνοχή…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.