0

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ και αναλύουμε την απόδοση των παικτών του Ντιέγκο Αλόνσο. Ιωαννίδης και Τετέ αυτοί που προσπάθησαν να δώσουν λύσεις με τις ενέργειές τους.

Μπαρτολομιέι Νταγκόφσκι: Δεν έφερε ευθύνη στα δύο γκολ της Ένωσης ο Πολωνός γκολκίπερ, που από εκεί και πέρα ήταν σταθερός σε όλες τις άλλες φάσεις που χρειάστηκε.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς: Πιο προσηλωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα απ’ όσο άλλες φορές, χωρίς να καταφέρει πάντως να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο επιθετικά με τις προωθήσεις και τις σέντρες του.

Ίνγκι Ίνγκασον: Φέρει ευθύνη στην φάση του πρώτου γκολ, όπου νικήθηκε κατά κράτος στον αέρα από τον Πιερό. Από εκεί και πέρα πάντως «καθάρισε» αρκετές φάσεις και διόρθωσε λάθη των συμπαικτών του.

Τιν Γεντβάι: Καλός και ο έτερος στόπερ του «Τριφυλλιού», που κέρδισε μάχες και χαμηλά και ψηλά και συνέβαλε στο να μην δεχτεί ιδιαίτερες φάσεις η ομάδα του.

Τζορτζ Μπάλτνοκ: Σταθερός αμυντικά, δίχως να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, δεν προσέφερε κάτι στον επιθετικό τομέα.

Γουίλιαν Αράο: Από τους διακριθέντες του Παναθηναϊκού ο Βραζιλιάνος χαφ, με σωστές τοποθετήσεις και καίριες παρεμβάσεις όποτε χρειάστηκε.

Νεμάνια Μαξίμοβιτς: Έτρεξε αρκετά ο Σέρβος χαφ, έδωσε «μάχες» στην μεσαία γραμμή και είχε συνολικά θετική παρουσία. Δημιουργικά δεν μπόρεσε να δώσει πολλά στους «πράσινους».

Αζεντίν Ουναΐ: Έπαιξε πιο προωθημένος στην μεσαία γραμμή, παρουσιάζοντας μέτρια εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και σαφώς βελτιωμένη στο δεύτερο, με κάποιες καλές ενέργειες.

Τετέ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν του πήγαν τα πράγματα όπως ήθελε, όμως στην επανάληψη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. Έκανε ντρίμπλες, έβγαλε μπαλιές για τους συμπαίκτες του, δοκίμασε τα πόδια του και ήταν από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού.

Φίλιπ Τζούρισιτς: Ξεκίνησε βασικός στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης, πήρε μπάλες στα πόδια του, προσπάθησε να κάνει ενέργειες, όμως συνολικά δεν μπόρεσε να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο επιθετικά.

Φώτης Ιωαννίδης: Κλήθηκε να παλέψει αρκετές φορές με δύο και τρεις αντιπάλους, παίρνοντας την μπάλα ακόμα και από βολέ του τερματοφύλακα. Κέρδισε πολλές μονομαχίες, κράτησε κατοχή και στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλε «μαγικές» ενέργειες, ψάχνοντας με κάθε τρόπο το γκολ και αποδεικνύοντας ξανά την κλάση του.

Φακούντο Πελίστρι: Συνέβαλε κι αυτός στην πίεση του Παναθηναϊκού στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, όντας κινητικός και δραστήριος.

Ντάνιελ Μαντσίνι: Ο Αργεντινός άσος θέλησε να δώσει ώθηση στην ομάδα του με την είσοδό του, δίχως πάντως να γίνει ο ίδιος απειλητικός για την αντίπαλη εστία.

Άνταμ Τσέριν: Έπαιξε για λίγα λεπτά και υπέπεσε σε πέναλτι για χέρι.

Τάσος Μπακασέτας: Έπαιξε για λίγα λεπτά, δείχνοντας θετικό πρόσωπο.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

 

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Κέρδισε η ΑΕΚ και έπιασε κορυφή – Σε ατομικές ενέργειες βασιζόταν ο Παναθηναϊκός

Previous article

Αλόνσο: “Θυμωμένος από το αποτέλεσμα”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.