0

Ο Άνταμ Τσέριν άλλαξε πρόσφατα ατζέντη και μόλις συνέβη αυτό έφτασε και σε επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα χρόνια.

Ο Άνταμ Τσέριν έχει βελτιωθεί αγωνιστικά τα τελευταία χρόνια με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να επιθυμούν από την πρώτη στιγμή να τον κρατήσουν για αρκετά χρόνια στο ρόστερ.

Αυτό εν τέλει επετεύχθη, αφού ο Σλοβένος μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το «τριφύλλι». Πριν το κάνει αυτό, όμως, προχώρησε σε αλλαγή μάνατζερ για συγκεκριμένους λόγους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport», ο προηγούμενος ατζέντης του Άνταμ Τσέριν (που έχει για πελάτες και τους Σπόραρ, Βέρμπιτς), δεν μπόρεσε να βρει ομάδες από το πάνω… ράφι, έτσι ώστε να κάνουν κρούση στον Παναθηναϊκό και να διεκδικήσουν τον ταλαντούχο μέσο. Η μόνη πρόταση ήρθε από την Κροατία, όπου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ο Τσέριν και για τον ίδιο θα ήταν πισωγύρισμα.

Πέρα από αυτό, έπαιξαν ρόλο οι χειρισμοί του Ρούζνιτς στις συνομιλίες με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, τους οποίους επιχειρούσε να εκβιάσει, μη βοηθώντας τον πελάτη του να πετύχει αυτά που ήθελε. Παράλληλα, με δεδομένο πως οι Βέρμπιτς, Σπόραρ δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ντιέγκο Αλόνσο, ο Ρούζνιτς αναζητούσε ομάδες για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, όμως αυτό δεν συνέβη και ο Τσέριν έλαβε τα πάντα υπόψιν, έτσι ώστε να φτάσει στην αλλαγή του ατζέντη.

 

ΣΟΚ με Χεζόνια – Μένει στα… πιτς μέχρι νεωτέρας!

Previous article

Λεσόρ: «Παρτίζαν και Παναθηναϊκός είναι σαν τη μάνα μου και τη σύζυγό μου»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.