0

Ελάχιστοι περίμεναν αυτή την εξέλιξη στον Παναθηναϊκό.

Τρεις τελικούς έχει μπροστά του ο Ντιέγκο Αλόνσο και στον πρώτο εξ αυτών ο Παναθηναϊκός πηγαίνει με μία σημαντική έκπληξη.

Η αποστολή για την ΑΕΚ έγινε γνωστή και ο Βαγιαννίδης λείπει. Χωρίς τον βασικό δεξιό μπακ τους πάνε οι «πράσινοι» στην Opap Arena.

Αυτό σημαίνει πως ο Ουρουγουανός τεχνικός αλλάζει τα πλάνα του. Στο μυαλό του ήταν να μην πειράξει την αμυντική του γραμμή. Τελικά είναι αναγκασμένος να το κάνει. Μεγάλο ενδιαφέρον το αν θα επιλέξει Κώτσιρα η Μπάλντοκ. Ο δεύτερος έχει περισσότερες πιθανότητες. Του έδωσε ούτως ή άλλως χρόνο με τον Πανσερραϊκό και σταδιακά θέλει να τον ενεργοποιήσει περισσότερο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλες ειδήσεις στην αποστολή. Η μία είναι η επιστροφή του Σπόραρ. Τον είχε «κόψει» ο Αλόνσο την προηγούμενη αγωνιστική. Όχι ότι αλλάζουν και πολλά. Ενδεκάδα δεν βλέπει, ενώ για να παίξει θα πρέπει να γίνουν αρκετά πράγματα.

Σημαντική και η επιστροφή του Μάγκνουσον. Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Ισλανός είναι σε αποστολή. Ο Παναθηναϊκός τον έχει ανάγκη. Είναι ο μόνος αριστεροπόδαρος στόπερ και αυτός που βγάζει την μπάλα καλύτερα από τον καθένα μπροστά. Σταδιακά θα πάρει χρόνο.

Τέλος, η έκπληξη με τον Ουναϊ κλειδώνει. Στον πάγκο θα είναι ο Μπακασέτας. Τσέριν ή Μαξίμοβιτς; Αυτό είναι το μοναδικό ερώτημα για τον παίκτη που θα συμπληρώσει την τριάδα των χαφ μαζί με τον Αράο.

Να φύγει επιτέλους με το τρίποντο από την «OPAP Arena»

Previous article

Τέσσερις παίκτες για δύο θέσεις στην πράσινη ενδεκάδα της “OPAP Arena”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.