0

Ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια μέσα σε 48 ώρες με τον Τσέριν που έδειξε πόσο πολύ ήθελε να παραμείνει στο σύλλογο επεκτείνοντας το συμβόλαιό του με υπερδιπλασιασμό.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το αυτονόητο και επέκτεινε το συμβόλαιο του Ανταμ Τσέριν έως το καλοκαίρι του 2028 βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις ετήσιες απολαβές του Σλοβένου μέσου που θα έχει κλιμακωτές ετήσιες αυξήσεις ξεκινώντας από τις 600.000 ευρώ και φτάνοντας έως και τις 800.000 ευρώ στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το υπάρχον συμβόλαιο του Τσέριν ήταν της τάξεως των 250.000 ευρώ το χρόνο και ως εκ τούτου πρόκειται για υπερδιπλασιασμό των ετήσιων απολαβών του.

Το μοναδικό εμπόδιο που υπήρχε και ξεπεράστηκε χάρη στην κατανόηση του Τσέριν και την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ήταν ο ατζέντης του που είχε κριθεί ανεπιθύμητος από τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο Αμίρ Ρούζνιτς. Ο συγκεκριμένος μάνατζερ είχε δημιουργήσει θέματα με δημόσιες τοποθετήσεις του και υπήρξε όρος να μην υπάρξει καμία επαφή μαζί του.

Μόλις αυτό έγινε πράξη από τον πλευρά του Σλοβένου μέσου χρειάστηκαν μόλις 48 ώρες για να πέσουν οι υπογραφές.

 

Ο Μπάλντοκ στα πρόθυρα της ενδεκάδας, θέλει χρόνο προσαρμογής ο Μαξ

Previous article

Κρίσιμη εβδομάδα για να έχουν …νόημα οι υπόλοιπες

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.