0

Νέο συμβόλαιο για τον Σλοβένο χαφ του «τριφυλλιού» ο οποίος υπέγραψε το μέλλον του στους «πράσινους» για τέσσερα χρόνια ακόμα.

Σημαντική συμφωνία για τον Παναθηναϊκό που «κλείδωσε» τον Άνταμ Τσέριν στο «τριφύλλι». Ο Σλοβένος που έκανε εξαιρετικό Euro και αποτελούσε απ’ τις σημαντικότερες μονάδες των «πράσινων» την προηγούμενη διετία, υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Με αυτή την επέκταση «έδεσε» το μέλλον του στο «τριφύλλι», το οποίο του προσέφερε μεγαλύτερο συμβόλαιο σε διάρκεια και φυσικά σημαντικά αυξημένες απολαβές.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2028.

Ο Άνταμ εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2022. Έχει καταγράψει συνολικά 87 συμμετοχές και επτά γκολ με τη φανέλα του συλλόγου μας.

«Νιώθω μεγάλη χαρά για την επέκταση του συμβολαίου μου στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Αλαφούζο, όπως και τον τεχνικό διευθυντή, κ. Παπαδημητρίου. Η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω για αρκετά χρόνια στην ομάδα κι έγινε πραγματικότητα. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να βιώσουμε όλοι πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια», ήταν τα λόγια του Τσέριν μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

Στα όρια το χρονοδιάγραμμα – Γιατί απειλείται το 2026, ως έτος στέγασης του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Previous article

Χουάντσο, Ναν, Σλούκας, Μπαλτσερόφσκι ευχήθηκαν με θερμά λόγια στον Βιλντόζα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.