0

H Μαρτίνα Σάμανταν αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα.

Υπογράμμισε πως ελπίζει η νέα σεζόν να ολοκληρωθεί όπως η περσινή. Μάλιστα, τόνισε πως το ρόστερ έχει την ποιότητα για να χτίσει μία δυναστεία στην Ελλάδα.

Επίσης, ανέφερε πως στόχος είναι πάντα τα τρόπαια και οι καλές ευρωπαϊκές πορείες, ενώ δήλωσε πως τώρα αρχίζει να μαθαίνει τις νέες της συμπαίκτριες.

Τέλος, μίλησε για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, λέγοντας πως κάνει τη διαφορά και ότι τις βοηθάει να φτάσουν στη νίκη όποτε είναι στο πλευρό τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την περσινή σεζόν: «Είναι η δεύτερη σεζόν μου εδώ. Πέρσι κερδίσαμε το πρωτάθλημα που ήταν το πιο σημαντικό. Ελπίζω πως φέτος θα γίνει το ίδιο και θα συνεχίσουμε το σερί μας».

Για τις μεταγραφές: «Ακόμα γνωριζόμαστε. Φέτος έχουμε νεαρές παίκτριες, ακόμα προσπαθούμε να μάθουμε η μία την άλλη στο γήπεδο. Σε μερικές εβδομάδες θα δούμε».

Για τους στόχους: «Ο στόχος είναι πάντα το πρωτάθλημα και το κύπελλο και όσο καλύτερη πορεία μπορούμε στην Ευρώπη».

Για το αν μπορεί να χτιστεί μία δυναστεία στην Ελλάδα: «Ναι, το πιστεύω ότι μπορεί να γίνει. Έχουμε ομάδα που μπορεί να παλέψει για τον τίτλο, οπότε πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα και να έχουμε τον στόχο στο μυαλό και την καρδιάς μας».

«Πέρσι ήταν τρομεροί οι οπαδοί. Ήταν στενάχωρο που δεν τους είχαμε για όλα τα ματς. Όποτε ερχόντουσαν έκαναν μεγάλη διαφορά και ελπίζω να το ξέρουν αυτό. Να ξέρουν πόσο τους χρειαζόμαστε και πόσο μας βοηθούν στο να νικήσουμε».

 

Χατζηγούλας: «Επιτυχημένη αλλά πικρή η περσινή σεζόν – Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο»

Previous article

Οι σκέψεις του Αλόνσο και η πιθανή αλλαγή

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.