0

Πήγε για μία σπουδαία μεταγραφή στην άμυνα ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή 11 αυτοί 11 εμείς στο OPEN, οι πράσινοι έκαναν προσπάθεια ώστε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Μάρκος Ακούνια, που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.

Ωστόσο η συμφωνία κόλλησε καθώς η Σεβίλλη ζήτησε χρήματα για τον ποδοσφαιριστή, που εν τέλει τα βρήκε από την Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία μετακόμισε το καλοκαίρι ο 32χρονος μπακ.

Αντίθετα ο Φίλιπ Μαξ που ήρθε στον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι, έμεινε εκτός αποστολής καθώς ο τεχνικός της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο, έχει δει πως έχει προβλήματα με την φυσική του κατάσταση αφού δεν έκανε καθόλου προετοιμασία παρά μόνο προπόνηση με τους κομμένους της πρώην ομάδας του.

Ο Τζούριτσιτς έστειλε το …δικό του μήνυμα!

Previous article

Το έγγραφο που έστειλαν οι Αγγελόπουλοι (Καταγγελόπουλοι) στις Αρχές: «Είναι τιμωρημένος ο Γιαννακόπουλος, να τηρηθεί η νομιμότητα»! (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.