0

Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε τόσο στην ομάδα, όσο και στην ιστορική εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο.

Αρχικά είπε: «Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε κυρίαρχοι, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και πάμε κάθε ματς με τη σειρά του. Ήμουν ενθουσιασμένος με την επιστροφή μου, με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και την επανένταξή μου στην ομάδα».

Για την απόκτηση των Μπράουν, Γιούρτσεβεν και Οσμάν: «Τρεις τρομεροί παίκτες. Δουλεύουμε, δεν ξέρω πως τους πήραμε αλλά θα γίνουμε καλύτεροι. Κάθε μέρα δουλεύουμε στη χημεία μας για να γίνουμε καλύτεροι».

Για το τουρνουά στο Καλλιμάρμαρο: «Θα είναι μια υπέροχη εμπειρία. Έχω να παίξω σε εξωτερικό χώρο περίπου 10 χρόνια. Η ατμόσφαιρα θα είναι τρελή, θα είναι μια κατάσταση πολύ σπέσιαλ. Ανυπομονώ».

Για την ενίσχυση του Ολυμπιακού: «Πήραμε και εμείς καλύτερους παίκτες. Δε θα επικεντρωθούμε σε αυτούς. Αλλά θα είναι έτοιμοι, έχουν εμπειρία όπως και εμείς. Θα γίνουν μεγάλες μάχες και ανυπομονώ και για αυτά τα παιχνίδια».

Βράνκοβιτς: «Mακάρι να συνεχίσει και με άλλους τίτλους ο Παναθηναϊκός»

Previous article

Παπαπέτρου «Έδειξε τον δρόμο και σε άλλους ο Π. Γιαννακόπουλος»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.