0

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα στο πλαίσιο του gala που διοργάνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» μίλησε με λόγια καρδιάς για τον αείμνηστο ηγέτη της «πράσινης» οικογένειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας σπουδαίος πρόεδρος και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Έφερε όλους εμάς ξανά εδώ. Πέτυχε πολλά για το ελληνικό, το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο μπάσκετ. Μετέφερε το πάθος και την αγάπη του σε όλους. Στους παίκτες, στους προπονητές και στην οικογένειά του. Δημιούργησε μια οικογένεια για όλο το μπάσκετ.

Είναι αυτό που είπα, μετέφερε όλη αυτή την αγάπη και το πάθος στην οικογένειά του με την υποστήριξη του αδερφού του και της συζύγου του, της Δέσποινας. Φυσικά όλο αυτό το μετέφερε και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και εύχομαι να παραμείνουν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ”.

Για την περυσινή χρονιά της Euroleague: «Η περυσινή σεζόν ήταν εκπληκτική για την Euroleague και ελπίζω και η νέα σεζόν να είναι το ίδιο ενδιαφέρουσα».

Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Χόρντουρ Μάγκνουσον

Previous article

Μπετσίροβιτς: «Ό,τι έκανε ο κ. Παύλος, γίνεται τώρα το ίδιο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.