0

Η ιστορία με τους φίλους του Παναθηναϊκού, το πανό και τον Εργκίν Αταμάν έφερε το τέλος των Παναθηναϊκών στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά…

Πυρ και μανία με τον Αταμάν και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ήταν ο Τάκης Τσουκαλάς. Αφορμή η ιστορία με το πανό στο τουρνουά μπάσκετ της Κύπρου. «Παναθηναϊκοί τέλος», είπε ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού στην εκπομπή του.

Έξαλλος ήταν ο Τάκης Τσουκαλάς με τον Αταμάν και την ιστορία που έγινε με το πανό από Κύπριους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Όλα αυτά στο πρόσφατο τουρνουά μπάσκετ που συμμετείχαν οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Στην εκπομπή του στο YouTube αφού έκραξε τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού» και τη Θύρα 13 έκανε ένα ξεκαθάρισμα. «Εγώ σαν Τάκης δεν μιλάω ξανά με Παναθηναϊκούς. Δεν μπορώ να είμαι καλά με το μέσα μου να το κάνω. Παλιά σας έκλεινα επειδή που είχατε σπάσει τα νεύρα. Τώρα δεν θέλω να με παίρνετε καν!».

Αυτά είπε και ήθελε να το ξεκαθαρίσει για να μην χρεώνονται τζάμπα. Πως μπορεί να αλλάξει; «Μόνο αν κάποιος με πάρει και παραδεχτεί ότι είναι προδότης…».

 

Ξεκινάει το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Ιστορικό φιλικό Παρτίζαν-Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR στο Καλλιμάρμαρο μπροστά σε 35 χιλιάδες κόσμο!

Previous article

The Unpopular opinion: Είναι παράλογο να “παίζεται” η θέση του Αλόνσο στον Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.