0

Νέα αντίπαλος

Μήπως, όμως, να αρχίσουμε να βάζουμε σιγά σιγά στην εξίσωση και την Φενέρ; Η τουρκική ομάδα έφτασε πέρυσι στο φάιναλ-φορ και αποκλείστηκε στον ημιτελικό από τον Παναθηναϊκό. Φέτος θα τα δώσει όλα για να κάνει την υπέρβαση και σε αυτό το πλαίσιο είναι οι τελευταίες μεταγραφές που έκανε. Ο Κροάτης Σάμανιτς από το ΝΒΑ έφυγε από την Κωνσταντινούπολη και στην θέση του πήγε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Κεμ Μπιρτς, που είναι «5άρι». Σε αντίθεση με τον Σάμανιτς, που είναι πιο πολύ «4άρι».

Αλλά η Φενέρ δεν έμεινε εκεί. Στο «5» είχε τον Μπιρτς, μπορεί να βοηθήσει εκεί και ο Μέλι με τον Σανλί, αλλά χρειαζόταν κάτι περισσότερο. Και αυτό το περισσότερο είναι ο Σέρβος «γίγαντας», Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ο οποίος έψαχνε ομάδα στο ΝΒΑ αλλά δεν βρήκε. Για το ΝΒΑ ο Μαριάνοβιτς δεν είναι πλέον κατάλληλος στα 36 του χρόνια. Για την Ευρωλίγκα, όμως, και για 10 λεπτά μπορεί να βοηθήσει πολύ. Μπορεί να πέσει πάνω στον Φαλ και τον Μιλουτίνοφ, μπορεί να πέσει επίσης πάνω στον Λεσόρ. Ο Μαριάνοβιτς είναι τεράστιος και τρομάζει τους αντιπάλους του, κάτι, στο οποίο ποντάρει ο Γιασικεβίτσιους.

Για τον τελευταίο φέτος θα είναι μία ακόμη ευκαιρία να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Ως παίκτης τα έχει καταφέρει, όχι, όμως, ως προπονητής. Και θα το προσπαθήσει πολύ, ώστε να κατακτήσει μία ακόμη κορυφή.

Ο Μαριάνοβιτς είναι ένας ακόμη παίκτης, που έρχεται κατευθείαν από το ΝΒΑ στην Ευρώπη. Η λίστα με τους ΝΒΑers έχει μεγαλώσει πολύ και ίσως μεγαλώσει ακόμη περισσότερο καθώς Βίρτους Μπολόνια και Μπασκόνια κάτι ψάχνουν στην αγορά. Και πιο συγκεκριμένα σέντερ.
Το ΝΒΑ είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, αλλά ειδικά η φετινή Ευρωλίγκα δεν θα παίζεται με τίποτα.

 

Η ομαδική φωτογραφία των πρωταθλητών Ευρώπης με το χρυσό σήμα στη φανέλα (pic)

Previous article

Ραντεβού με Βαγιαννίδη – Πόσα ζητάει για να μείνει – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ …καραδοκούν!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.