0

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε πως εκτός από το τρίποντο ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείξει και κάτι διαφορετικό την Κυριακή, ενώ μίλησε για τις ανανεώσεις Ιωαννίδη, Βαγιαννίδη και Τσέριν.

Το τερπνό μετά του ωφελίμου καλείται να συνδυάσει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πανσερραϊκό, παίρνοντας τη νίκη και δείχνοντας σημάδια προόδου όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι μια γεμάτη εβδομάδα όσον αφορά τις προπονήσεις στον Παναθηναϊκό, σήμερα έγινε διπλό, όσον αφορά την τακτική για το ματς με τον Πανσερραϊκό. Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα τρία προηγούμενα ματς με Αστέρα, Λεβαδειακό και Καλλιθέα. Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, περνάει ο καιρός. Πέραν από τη νίκη, που είναι απαραίτητη φυσικά, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να δείξει ότι κάτι γίνεται, ότι βελτιώνεται», ανέφερε σχετικά.

Μιλώντας για την ανανέωση των συμβολαίων των Ιωαννίδη, Βαγιαννίδη και Τσέριν, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως είναι σε εξέλιξη οι επαφές του «τριφυλλιού» και με τους τρεις παίκτες, περιμένοντας να υπάρξει αποτέλεσμα τις επόμενες τρεις-τέσσερις εβδομάδες.

Ενώ εκτίμησε ότι ο Ουναΐ θα βρίσκεται στην 11άδα του Παναθηναϊκού την Κυριακή, αφήνοντας ανοιχτό το που θα αγωνιστεί.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Η επιθετική ανάπτυξη του Παναθηναϊκού και το… ψευτοδίλημμα Μπακασέτας ή Ουνάι

Previous article

Ο παραλογισμός και η υπερβολή γύρω απ’ τον Παναθηναϊκό του Αλόνσο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.