0

Πόσα χρήματα ζητάει ο Βαγιαννίδης από τον Παναθηναϊκό για να ανανεώσει

Κρίσιμη εβδομάδα για την ανανέωσή του αφού όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα του καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση. Η προηγούμενη ήταν πριν από 10 μήνες και δεν ξεπερνούσε τις 280.000 ευρώ ετησίως (χωρίς τα μπόνους).

Το ζητούμενο είναι οι απαιτήσεις του διεθνή δεξιού μπακ που αυτό το καλοκαίρι είδε αρκετές ομάδες να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μάλιστα η Μποταφόγκο του είχε κάνει προσφορά 1.200.000 τον χρόνο ενώ υψηλή (κοντά στις 700.000 ευρώ) ήταν και της Μπράγκα. Ο Βαγιαννίδης που σε 105 ημέρες θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό είναι λογικό να έχει ως συγκριτικό μέτρο το συμβόλαιο που δόθηκε πριν από λίγους μήνες στον Μπάλντοκ, ο οποίος ήρθε ως ελεύθερος. Παρεμπιπτόντως ακούγεται πως ο Μπάλντοκ κοστίζει στον Παναθηναϊκό 860.000 ευρώ ετησίως!!! Ο Βαγιαννίδης  έχει πάρει την θέση του Μπάλντοκ στην Εθνική ενώ και στον Παναθηναϊκό την μοιράζεται με τον Κώτσιρα αφού ο ομογενής δεξιός μπακ ήρθε με πρόβλημα τραυματισμού στην ομάδα.

To post του Kώστα Σλούκα με το χρυσό badge στη φανέλα του Παναθηναϊκού (pic)

Previous article

Τρελός, Αλάνι και Παναθηναϊκός – DPG (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.