0

Ο Παναθηναϊκός έκανε προετοιμασία με απουσία πολλών βασικών παικτών, αφού ο Ιωαννίδης ήταν τραυματίας, οι διεθνείς απουσίαζαν στο Euro και κομβικοί παίκτες όπως οι Τετέ, Πελίστρι και Ουναΐ δεν είχαν καν αποκτηθεί ακόμα.

Ακόμα και μετά την έναρξη της σεζόν, το «Τριφύλλι» από κάποιους τραυματισμούς, ενώ ο Μαροκινός χαφ μπήκε να παίξει στην Τούμπα έχοντας 1-2 προπονήσεις στα πόδια του, αφού μετά την υπογραφή του συμβολαίου του επέστρεψε στην πατρίδα του, έχοντας υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα.

Πλέον, ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό αλλά και των επερχόμενων ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει την ευκαιρία να δουλέψει με πλήρη ομάδα, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους και χωρίς να υπάρχουν τραυματισμοί και απουσίες.

Αυτή ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που μπορεί να εργαστεί υπό αυτές τις συνθήκες και είναι στο χέρι του να παρουσιάσει έναν βελτιωμένο Παναθηναϊκό, που εάν πανηγυρίσει νίκες στην επόμενη τριάδα αγώνων θα πλησιάσει και πάλι στην κορυφή, η οποία είναι και ο στόχος του.

Αταμάν: «Το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού»

Previous article

Ντραγκόφσκι: Με τέτοιο τερματοφύλακα, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να μείνει στον… άσο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.