0

O κόσμος της Κύπρου απέδειξε στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην απογραφή που έγινε πέρσι και φέτος πως το νησί είναι καταπράσινο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης ταξίδεψαν στην Κύπρο στη φετινή προετοιμασία για να συμμετάσχουν στα φιλικά της Κύπρου στη Λευκωσία, σε ένα τουρνουά που πλέον έχει γίνει παράδοση.

Η αποθέωση ξεκίνησε με την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο, όταν 500 άτομα αποθέωσαν τον Αταμάν, τους παίκτες και το προπονητικό τιμ. Πριν έρθει η απόλυτη αποθέωση και η απογραφή μιλήσει από μόνη της.

Στο κλειστό «Ελευθερία» το απόγευμα της Κυριακής (15/9) δεν έπεφτε καρφίτσα. 7.500 κόσμος του «τριφυλλιού» έδωσε βροντερό «παρών», αποθεώνοντας τους πρωταθλητές Ευρώπης, βάφοντας καταπράσινο το γήπεδο και κερδίζοντας με ευκολία τη «μάχη» του νησιού.

Ένας χρόνος έχει περάσει από την παρουσία του Ολυμπιακού στην Κύπρο. Με τους «ερυθρόλευκους» πέρσι να συμμετέχουν στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», αλλά την εικόνα στις εξέδρες να είναι εντελώς αντίθετη.

Και ο Ολυμπιακός πέρσι σχεδόν στην ίδια κατάσταση ήταν. Προερχόταν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Ελλάδας, του Σούπερ Καπ και τον τελικό της Euroleague, όπου έφτασε μία ανάσα από την κορυφή της Ευρώπης.

Η απογραφή πέρσι και φέτος το έδειξε καθαρά και οι εικόνες στις εξέδρες μιλούν από μόνες τους. Στο νησί άλλωστε από το βράδυ της Κυριακής αποτελεί το talk of the town. Το φώναξαν και οι φίλοι των πρωταθλητών Ευρώπης άλλωστε στην… παράσταση νίκης. «Η Κύπρος είναι πράσινη Παναθηναϊκέ».

Euroleague: Όσα πρέπει να ξέρετε για τοο νέο Financial Fair Play

Previous article

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι 75-88: Οι Ισραηλινοί πλήγωσαν τον Παναθηναϊκό από την περιφέρεια

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.