0

Το τριφύλλι έμεινε στη λευκή ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και καταγράφουμε την ατομική κριτική των ποδοσφαιριστών του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ντραγκόφσκι 
Εξαιρετική εμφάνιση από τον Πολωνό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, όποτε χρειάστηκε έδειξε τα αντανακλαστικά του, με κορυφαία απόκρουσή του αυτή του 11ου λεπτού στο σουτ του Σβαμπ.

Βαγιαννίδης 
Δεν ξεκίνησε καλά στο πρώτο 20λεπτο αλλά ήταν από τους κορυφαίους στο δεύτερο ημίχρονο, με αστείρευτες δυνάμεις και ισορροπία ανάμεσα σε ανασταλτικό και δημιουργικό τομέα.

Ινγκασον
Αψεγάδιαστος ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός στα καθήκοντά του. Ψύχραιμος και χωρίς λάθη.

Γέντβαϊ 
Αξιος παρτενέρ του Ινγκασον, με σωστές τοποθετήσεις, έβγαινε πρώτος στη μπάλα και δεν έκανε το μεγάλο λάθος.

Μλαντένοβιτς 
Παράδοξο ότι είχε προβλήματα στο χτίσιμο του παιχνιδιού κι όχι στην αναχαίτιση των αντιπάλων του, είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση.

Αράο 
«Βράχος» ανασταλτικά ο Βραζιλιάνος, αν δεν απέφευγε κάποια εύκολα λάθη στο χώρο του κέντρου θα ήταν εξαιρετικός σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Μαξίμοβιτς 
Ακόμα τρέχει ο διεθνής Σέρβος, πάτησε όλο το γήπεδο και έκανε πολλή αθόρυβη δουλειά στον πιο νευραλγικό χώρο του γηπέδου.

Πελίστρι 
Μοιραίος ο Ουρουγουανός εξτρέμ, έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία του ματς στο 45’ από την τρομερή ενέργεια του Ιωαννίδη και δεν είχε την επιρροή που θα περίμενε κανείς, καθώς τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Οτο.

Μπακασέτας 
Εβγαλε την πάσα στο τετ α τετ του Τετέ στο 68’ έδωσε μεγάλες μάχες αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει τα απαιτούμενα ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Τετέ 
Δεν μπήκε στο πνεύμα του αγώνα ο Βραζιλιάνος, δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα, ενώ έχασε μία μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει.

Ιωαννίδης 
Μία επίθεση μόνος του ο κορυφαίος Ελληνας επιθετικός. Εδωσε στο… πιάτο γκολ στον Πελίστρι αλλά το έχασε και ο Κοτάρσκι του είπε «όχι» στο 90+3!

Ουναϊ
Μπορεί να αγωνίστηκε για πρώτη φορά και για λιγότερο από 15 λεπτά, πλην όμως πρόλαβε να δείξει πτυχές της ποιότητάς του.

Τζούρισιτς 
Επαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Μαντσίνι
Επαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

 

Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού

Previous article

Αλόνσο: «Δίκαιη η ισοπαλία, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτή»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.