0

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκό στο Costa Navarino, έθεσε τους στόχους για τη νέα σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού, σημείωσε ότι είναι πιο δύσκολο να παραμείνει κάποιος στην κορυφή, όμως δείχνοντας τον Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει τον μαέστρο που ξέρει πώς να κάνει το back to back, ζητώντας από τους παίκτες του «επτάσερου», να ακούν τον προπονητή τους.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μια χαρούμενη και υγιή σεζόν, με αγάπη και ευτυχία για εσάς και τις οικογένειές σας. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε την ίδια επιτυχία που είχαμε την περσινή σεζόν. Δεν ξέρω τι είναι πιο δύσκολο, να ξεκινάει από την 17η θέση και να βρίσκεται στην πρώτη θέση ή το να βρίσκεσαι πρώτος και να πρέπει να παραμείνεις στην κορυφή.

Πιστεύω ότι το δεύτερο είναι πιο δύσκολο αλλά για αυτό έχουμε τον μαέστρο, που ξέρει πώς να κάνει το back to back. Το μόνο που θα πω είναι να ακούτε τον coach και θα πετύχουμε τους στόχους μας. Να έχετε μια χαρούμενη σεζόν και όλα τα καλύτερα. Σας ευχαριστώ».

 

Ο Αλόνσο να βρει τον τρόπο να εκμεταλευθεί τον Μπακασέτα

Previous article

Σε αυτούς καταλήγει ο Αλόνσο για τη «μάχη» της Τούμπας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.