0

Το δίδυμο στη μεσαία γραμμή και οι αλλαγές στο βασικό σχήμα

Ο Παναθηναϊκός μπήκε από χθες στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, έχοντας μπροστά του ντέρμπι και μάλιστα μέσα στην Τούμπα.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς απαιτήσεων, αλλά δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες μετά τους 4 βαθμούς και τη μόλις μια νίκη στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η κατάκτηση των τριών βαθμών αποτελεί ανάγκη για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, που είδε χθες και τους τελευταίους διεθνείς να επιστρέφουν στο Κορωπί, έχει δουλέψει πολύ τις τελευταίες ημέρες στο κομμάτι της τακτικής. Ο προπονητής των «πράσινων» θέλει βελτιώσεις τόσο στο πλάνο της ανάπτυξης, αλλά και σε αυτό των αμυντικών μεταβάσεων, στοιχεία που φάνηκαν προβληματικά στα ματς της Stoiximan super league για την ομάδα του.

Αναφορικά με το επικρατέστερο βασικό σχήμα, αναμένονται λίγες αλλαγές από τον Αλόνσο.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ντραγκόφσκι και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Κώτσιρας, Ινγκασον, Γεντβάι και Μαξ. Στα χαφ θα δούμε, πιθανότατα, δίδυμο Μαξίμοβιτς – Αράο και μπροστά τους θα είναι ο Μπακασέτας.

Ο Τετέ θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης και στο άλλο ο Μαντσίνι, με τον Πελίστρι να μένει, εκτός απροόπτου, εκτός λόγω του δύσκολου ταξιδιού του με την Εθνική Ουρουγουάης. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιωαννίδης.

Γιαννακόπουλος: «Έχουμε τον μαέστρο που ξέρει πώς να κάνει το back to back» (Vid)

Previous article

Η συμμορία επιστρέφει – Το μήνυμα του Λεσόρ για το 8ο (pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.