0

Ο Τάσος Μπακασέτας, μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού και αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, απέδειξε για ακόμα μία φορά την αξία του στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Ιρλανδία, όπου η «Γαλανόλευκη» επικράτησε με 0-2.

Ο Μπακασέτας μοίρασε δύο υπέροχες ασίστ, πρώτα στον Φώτη Ιωαννίδη και αργότερα στον Χρήστο Τζόλη, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στη νίκη της ομάδας.

Παρά τα όσα έχει ακούσει πρόσφατα από οπαδούς του Παναθηναϊκού, ο Μπακασέτας έδειξε χαρακτήρα και ποιότητα στο γήπεδο. Η πρώτη του ασίστ ήταν στον Φώτη Ιωαννίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε άψογα στο 50ο λεπτό. Ο αρχηγός της Εθνικής έδωσε μια παράλληλη πάσα στον Ιωαννίδη, που σκόραρε με ένα υπέροχο αριστερό σουτ από τα όρια της περιοχής, ανοίγοντας το σκορ για την Ελλάδα.

Η δεύτερη ασίστ του ήρθε λίγο αργότερα, όταν τροφοδότησε τον Χρήστο Τζόλη με ακρίβεια, επιτρέποντάς του να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να σφραγίσει τη νίκη για την ομάδα. Η απόδοση του Μπακασέτα ήταν φοβερή, καθώς συμμετείχε σε όλες τις σημαντικές επιθετικές ενέργειες, οδηγώντας την Ελλάδα σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Ο Τάσος Μπακασέτας, παρά την πίεση και την κριτική, απέδειξε ότι είναι ένας παίκτης-κλειδί για την Εθνική και τον Παναθηναϊκό, με την ηγετική του παρουσία να συνεχίζει να εμπνέει τους συμπαίκτες του. Η απόδοση του στο Ιρλανδία – Ελλάδα αποτελεί απάντηση σε όσους τον αμφισβητούν, δείχνοντας ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών σε κρίσιμα παιχνίδια.

Ξανά και ξανά η εκπληκτική γκολάρα του Φώτη Ιωαννίδη με την Εθνική! (Vid)

Previous article

Έρχεται Αθήνα για Παναθηναϊκό ο Σισέ! (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.