0

Αύριο (11/9) ολοκληρώνεται το θερινό μεταγραφικό παράθυρο στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει ότι οι ομάδες δεν θα μπορούν να αποκτήσουν -μη ελεύθερους- ποδοσφαιριστές, όμως θα μπορούν ακόμα να παραχωρήσουν παίκτες σε συλλόγους χωρών όπου δεν έχει κλείσει ακόμα η μεταγραφική περίοδος.

Στο «Τριφύλλι» λοιπόν θα ήθελαν ιδανικά να βρουν μια λύση με τους Βέρμπιτς, Βιλένα, Κλεϊνχέισλερ και Τρουιγιέ, παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Ντιέγκο Αλόνσο και ειδικά οι δύο πρώτοι έχουν αρκετά υψηλά συμβόλαια, δυσανάλογα της προσφοράς τους στην ομάδα.

Για τον Βέρμπιτς υπήρξε το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ, που δεν μετουσιώθηκε όμως σε μεταγραφή, ενώ οι επιλογές για όλους τους παίκτες είναι πια αρκετά περιορισμένες. Ουσιαστικά οι… ρεαλιστικές αγορές που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις είναι αυτές της Ρωσίας, της Τουρκίας, ίσως και του Μεξικού.

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα έχει κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο σε όλες, ενώ υπάρχουν χώρες όπου μπορούν να γίνονται μετακινήσεις ακόμα και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, όμως πρόκειται για Πρωταθλήματα στην Αφρική και την Ασία που δεν θα μπορούσαν ποτέ να απασχολήσουν τέτοιους ποδοσφαιριστές.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό πως εάν είναι να συμβεί κάτι με τους «πράσινους»… κομμένους, αυτό θα συμβεί το αργότερα μέσα στα επόμενα τέσσερα 24ωρα, αφού εάν αυτά παρέλθουν οι παίκτες θα συνεχίσουν στα πράσινα τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Πρώτο θέμα στην A Bola ο Φώτης: «Για αυτό τον ήθελε η Σπόρτινγκ!» (Pic/Vid)

Previous article

Τέλος στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη φετινή σεζόν

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.