0

Οι πράσινοι έχουν απόλυτο στόχο την διατήρηση των σκήπτρων τους σε EuroLeague και Stoiximan GBL

Ο Λορέντζο Μπράουν άφησε το Τελ Αβίβ και έκανε σπίτι του την Αθήνα, αποτελώντας την πρώτη υπογραφή που απέσπασε κάποια εκ των δύο ομάδων και προκαλώντας τον ” πρώτο άνεμο” για το μεταγραφικό ντεμαράζ των αιωνίων αντιπάλων.

Λορέντζο Μπράουν

Ο Λορέντζο Μπράουν (34 χρόνων, 1.96 μέτρα) αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία βρέθηκε και στον δρόμο του Παναθηναϊκού AKTOR προς το “έβδομο αστέρι”.

Ο Αμερικανός – με ισπανικό διαβατήριο – γκαρντ μέτρησε 13.2 πόντους (41.5% στα δίποντα, 34.5% στα τρίποντα), 2.8 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ ανά 29.3 λεπτά συμμετοχής σε 38 ματς στην EuroLeague και αποτέλεσε έναν εκ των πρωταγωνιστών των Ισραηλινών εν μέσω μιας απαιτητικής και ειδικών συνθηκών σεζόν, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη χώρα.

Απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο
14 Νοεμβρίου 2023, Μακάμπι – Ολυμπιακός 74-79: 5 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ σε 31.22 λεπτά συμμετοχής
18 Ιανουαρίου 2024, Ολυμπιακός – Μακάμπι 89-72: Δεν αγωνίστηκε

Τσεντί Οσμάν

Κάποιες ώρες μετά από την άφιξη του Φουρνιέ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πυροδότησε τη βόμβα Τσεντί Οσμάν (29 χρόνων, 2.04 μέτρα) στον Παναθηναϊκό, σε μια μεταγραφήπου “έσκασε” σαν κεραυνός εν αιθρία ένα σαββατιάτικο πρωί του Σεπτεμβρίου.

Ο Τούρκος φόργουορντ, που αναδείχθηκε με τη φανέλα της Αναντολού Εφές στην Ευρώπη, είχε μια γεμάτη σεζόν με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, στην οποία αγωνίστηκε σε 72 αναμετρήσεις, με μέσο όρο 17.3 λεπτά συμμετοχής.

Ο Οσμάν σημείωσε 6.8 πόντους (47.9% στα δίποντα, 38.9% στα τρίποντα), 2.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου στη σεζόν 2023/24 και πάτησε σε ελληνικό έδαφος το απόγευμα της Κυριακής (8/9) για να αρχίσει τη δουλειά υπό της οδηγίες του συμπατριώτη του, Εργκίν Αταμάν.

Ομέρ Γιούρτσεβεν

Την ευκαιρία του να εκτοξεύσει την καριέρα του στην Ευρώπη θα έχει ο Ομέρ Γιούρτσεβεν (26 χρόνων, 2.11 μέτρα), επιστρέφοντας στην EuroLeague μετά από 8 χρόνια, για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του προπονητή του και στην εθνική Τουρκίας, Εργκίν Αταμάν.

Ο έμπειρος τεχνικός αποκάλυψε σε συνέντευξή του το ενδιαφέρον για τον 26χρονο σέντερ, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Ματίας Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο κάτω από το “πράσινο” καλάθι.

Ο Γιούρτσεβεν είχε 48 συμμετοχές με τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ στην περυσινή σεζόν, με 4.6 πόντους (53.8% στα δίποντα, 20.8 στα τρίποντα), 4.3 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ ανά 11.4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός ενισχύθηκαν στο έπακρο το φετινό καλακαίρι, γεμίζοντας τους φιλάθλους τους με αισιοδοξία, ανυπομονησία αλλά και υψηλές προσδοκίες για όσα θα παρουσιάσουν στα κορυφαία παρκέ.

πηγή: sport24.gr

«AS»: «Ο κίνδυνος για την Ρεάλ έρχεται από την Αθήνα – ΠΑΟ και ΟΣΦΠ ικανοί να εξουσιάσουν την Euroleague»

Previous article

Παναθηναϊκός Α.Ο: Πάνω από 6.000 τα μέλη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.