0

Ο Μαροκινός χαφ παραχωρήθηκε ως δανεικός από την Μαρσέιγ στον Παναθηναϊκό, με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να παίρνει θέση όσον αφορά την συγκεκριμένη κίνηση.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των Μασσαλών τόνισε ότι η ομάδα του χρειαζόταν αλλαγές και πως ο Ουναΐ είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι ήθελε να αποχωρήσει και για αυτό δεν τον χρησιμοποίησε στα καλοκαιρινά φιλικά.

Παράλληλα, εξήγησε ότι θα παρακολουθήσει τα πεπραγμένα του, αφού ο παίκτης εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο με την Μαρσέιγ, ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Η Μαρσέιγ χρειαζόταν δραστική αλλαγή, διάφοροι παίκτες έφυγαν και πήραμε άλλους. Είμαι ικανοποιημένος με τις αλλαγές που κάναμε. Όσον αφορά τον Ουναΐ, ήθελε να φύγει και το ήξερα από την αρχή. Οι παίκτες που έφυγαν ήταν καλοί, αλλά η αλλαγή ήταν απαραίτητη. Εξαιτίας της επιθυμίας του να φύγει, δεν τον χρησιμοποίησα στα δύο φιλικά στην Αγγλία και το Άουγκσμπουργκ. Θα παρακολουθήσουμε την χρονιά που θα κάνει και θα δούμε την επόμενη σεζόν, γιατί έχει ακόμα συμβόλαιο μαζί μας».

Οσμάν: «Υπήρχαν ομάδες που με ήθελαν από ΝΒΑ και Euroleague – O Παναθηναϊκός ήταν εύκολη επιλογή»

Previous article

Πρόβλημα στη Ρεάλ: Εκτός ο Γκαρούμπα για 6-8 βδομάδες – Αμφίβολος με Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.