0

Ο Σλοβένος εξτρέμ βρίσκεται στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Αλόνσο, έμεινε εκτός της ευρωπαϊκής λίστας και δεν έχει αγωνιστεί καθόλου ούτε στο Πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» λοιπόν θα ήθελαν να τον πουλήσουν ή έστω να τον παραχωρήσουν με κάποιο καθεστώς τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου και το όνομά του έχει συνδεθεί έντονα με τον ΑΠΟΕΛ αυτές τις ημέρες.

Το μεταγραφικό παράθυρο στην γειτονική χώρα κλείνει στις 9 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι οι όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στα επόμενα 24ωρα, με την πλευρά του παίκτη να μην είναι -σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Κύπρο- αρνητικός στην μετακίνηση.

Θα πρέπει πάντως να βρεθεί λύση και με τον Παναθηναϊκό, με τους «γαλαζοκίτρινους» να είναι αβέβαιο κατά πόσο είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για τον παίκτη, ενώ είναι προφανές ότι ο Βέρμπιτς δεν θα μπορεί να συμμετέχει στην League Phase του Conference League, αφού όλες οι ομάδες έχουν δηλώσει την λίστα τους.

Απίστευτο: Έδωσαν ελληνικό διαβατήριο στον Ρομάνο σε 14 μέρες για να πάει ως κοινοτικός στην Ίντερ!

Previous article

Ουίλκινς: «Όταν επιστρέψαμε στην Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό του 1996 μας περίμεναν 250.000 άνθρωποι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.