0

Ακόμη ένα «μπαμ» από τον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι, καθώς ο Αζεντίν Ουναχί προβάρει τα πράσινα και δηλώνεται άμεσα στην ευρωπαϊκή λίστα!

Οι Πράσινοι είναι έτοιμη να ολοκληρώσουν ακόμα μία μεταγραφική “βόμβα” τη φετινή σεζόν, καλύπτοντας με ιδανικό τρόπο το κενό στη μεσαία γραμμή.

Ο Παναθηναϊκός είχε βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός χαφ από το πάνω ράφι και αυτός βρέθηκε στον πρόσωπο του Μαροκινού παικταρά της Μαρσέιγ, για τον οποίο η γαλλική ομάδα είχε πληρώσει 8 εκατ. ευρώ πριν 1,5 χρόνο ώστε να τον αποκτήσει από την Ανζέ, ενώ αυτή τη στιγμή η αξία του στο transfermarkt εκτιμάται στα 12 εκατ. ευρώ!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ουναχί βρίσκεται προ των πυλών του Τριφυλλιού και μάλιστα πρόκειται να δηλωθεί κανονικά και στην ευρωπαϊκή λίστα, καθώς η σχετική διορία λήγει αύριο (4/9) το βράδυ στις 12. Αυτό προφανώς σημαίνει ότι το deal θα πάρει σάρκα και οστά τις επόμενες ώρες.

Στο Σαμπιονά μετράει συνολικά 75 συμμετοχές (Ανζέ-Μαρσέιγ), ενώ με τους Μασσαλούς έχει αγωνιστεί συνολικά σε 44 παιχνίδια με 3 γκολ και 1 ασίστ. Μάλιστα έπαιξε βασικός πέρυσι και στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η «L’ Equipe» αναφέρει ότι οι «πράσινοι» αποκτούν δανεικό τον ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ.

Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες του συλλόγου θα καταβάλλουν στους Μασσαλούς το ποσό των 500 χιλιάδων για τον δανεισμό του Μαροκινού μέσου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τέλος η γαλλική εφημερίδα αναφέρει υπάρχει οψιόν αγοράς, η οποία δεν είναι υποχρεωτική και ανέρχεται στα 11,5 εκάτ. ευρώ!

 

Αθανασίου: «Ανεξάρτητη από την Ευρώπη η ενίσχυση του Παναθηναϊκού – Ακολουθεί Γολγοθάς χωρίς περιθώριο ήττας»

Previous article

Εγκαταλείπει την περίπτωση Σπόραρ η Σλόβαν και στρέφεται στον Κράμερ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.