0

Το μέλλον του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό, που άρχισε να προδιαγράφεται, και για ένα απίθανο… κατόρθωμα του Τριφυλλιού μετά από εννέα επίσημους αγώνες.

ίναι πραγματικά αξιοπερίεργο να έχει περάσει ο Παναθηναϊκός σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχοντας φτάσει μία ανάσα να αποκλείσει τον Άγιαξ, περνώντας, μόλις 24ωρα πίσω, τη Λανς και να βρίσκεται σε τόσο μεγάλη αγωνιστική κρίση. Πρόκειται για ένα απίστευτο… επίτευγμα, που όμοιό του, τα τελευταία χρόνια, μόνο στην πρόσφατη ιστορία του συλλόγου μπορεί κάποιος να το συναντήσει. Γίνεται δε ακόμα πιο απίθανο, όταν τη φθορά αυτή την έχουν προκαλέσει ο Αστέρας AKTOR εντός και οι ομάδες που ανέβηκαν φέτος από τη Super League 2 (Λεβαδειακός και Athens Καλλιθέα).

Ομάδες, μάλιστα, που το επικοινωνιακό σύστημα των αντιπάλων του Τριφυλλιού τις χρεώνει στο… άρμα του. Όλες έκαναν ζημιά. Ο Αστέρας νίκησε, μάλιστα με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει. Ποιος να μιλήσει, όμως, για τη διαιτησία, όταν η κατάσταση στον Παναθηναϊκό άρχισε να… μυρίζει αίμα; Ο Λεβαδειακός λύγισε στο 90’+6′, οδηγώντας την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο σε μία κακή εμφάνιση. Χαρακτηρισμός που είναι… λίγος για το 2-2 με την Athens Καλλιθέα, στη Λεωφόρο, όπου το σύνολο του Ντονάτι φάνηκε σαν να είναι η… Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στους Πράσινους. Έτσι διαμορφώθηκε αυτό το -5 από την κορυφή, που μπορεί να γίνει -8 αν με την επανέναρξη ο Παναθηναϊκός χάσει, στην Τούμπα, από τον ΠΑΟΚ.

Άρχισε να φαίνεται ο πρώτος… υπεύθυνος

Για τον περισσότερο κόσμο του Παναθηναϊκού για όλα φταίει η διοίκηση. Είναι μία θεωρία που δεν χρειάζεται, στα ενδότερα του συλλόγου, απόδειξη. Τα πεπραγμένα του Γιάννη Αλαφούζου και οι υποθέσεις γύρω από αυτόν αποτελούν μία εκπεφρασμένη πραγματικότητα. Όλα αυτά που συζητώνται, η υπόθεση Βέμερ, το… τράβηγμα της πρίζας, τα 14 χρόνια δίχως Πρωτάθλημα (που για πολλούς θα γίνουν 15), το ότι δεν είναι αυτός ιδιοκτήτης αλλά οι Βαρδινογιάννηδες (ακόμα!!). Ο καθείς έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει και δεν είναι σκοπός η κριτική στα παραπάνω.

Πηγή: sportday.gr

 

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός ακυρώνει τα χαφ του και πάει περισσότερο στην ατομική ποιότητα»

Previous article

Ο Αταμάν συναντήθηκε με νεαρό θαυμαστή του και αυτός κρατούσε φανέλα του! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.