0

Πέντε παίκτες της Γκρέμιο βρίσκονται ακόμη… στον αέρα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «tricolorgaucho», η οποία εξειδικεύεται σε θέμα της βραζιλιάνικης ομάδας, ένας εξ αυτών είναι και ο Πέπε για τον οποίο γράφει ότι «έχει δεχτεί κρούση από τον Παναθηναϊκό».

Το όνομα του 26χρονου Βραζιλιάνου μέσου ακούστηκε πριν από μερικές ημέρες για το «τριφύλλι», όπως και πολλά άλλα το τελευταίο διάστημα, αλλά δε συνέβη απολύτως τίποτα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που εντάχθηκε στη Γκρέμιο την 1η Ιανουαρίου 2023 προερχόμενος από την Κουϊάμπα έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2025, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται γύρω στα 3 εκατ. ευρώ.

Το κείμενο της ιστοσελίδας για τους 5 παίκτες που μπορεί να αποχωρήσουν:

Ζαρντιέλ: Ο 19χρονος επιθετικός έχει λάβει επίσημη πρόταση από την Μπενφίκα, για δανεισμό έως τα μέσα του 2025, με οψιόν αγοράς που εκτιμάται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ (21,5 εκατομμύρια ρεάλ). Η Μπενφίκα ζήτησε το διπλάσιο ποσό για να γίνει αποδεκτή η πρόταση.

Πεπέ: Ο αμυντικός μέσος έφτασε στην Γκρέμιο το 2023 και ήταν βασικός για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, αλλά έχασε τη θέση του το 2024. Ο παίκτης έλαβε πρόσφατα μια κρούση από τον Παναθηναϊκό, από την Ελλάδα.

Φρέντι Νογκέιρα: Με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στην Γκρέμιο, ο νεαρός Παραγουανός κεντρικός επιθετικός αναμένεται να δοθεί δανεικός στην Μπόστον Ρίβερ, από την Ουρουγουάη, με οψιόν αγοράς 600 χιλιάδων δολαρίων όπως έχει οριστεί στο συμβόλαιο.

Καικέ: Ως τρίτος τερματοφύλακας στο τρέχον ρόστερ, ο παίκτης έχει λάβει κρούσεις από την AVS, μια ομάδα που προήχθη πρόσφατα στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας. Παρόλο που δεν έχει θέση στην ομάδα, ο Ρενάτο ζήτησε να μην πωληθεί ο παίκτης, αλλά δεν έχει αποκλειστεί μια νέα πρόταση.

Μπρένο: Επιστρέφοντας από δανεισμό στην Μπάρι, ο τερματοφύλακας Μπρένο δεν έχει προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις, αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητικού επιτελείου και το μέλλον του φαίνεται να είναι μακριά από την «Τρικολόρ».

Το «όχι» του Παναθηναϊκού για στόπερ και οι εσωτερικές μεταγραφές

Previous article

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Εστρέλα Αμαδόρα ο Μπιλάλ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.