0

Για την κλήρωση του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League, για τη μεγάλη πρόκριση επί της Λανς και για πολλά άλλα μίλησε ο Γιώργος Βαγιαννίδης στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Monobala» το μεσημέρι του Σαββάτου (31/8).

Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο πιο μεγάλο ευρωπαϊκό ματς του «τριφυλλιού» με τους Λονδρέζους επισημαίνοντας πως «νομίζω ότι θα κάνουμε τρομερό ματς με την Τσέλσι», ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία και στον Πελίστρι.

Οι δηλώσεις του Βαγιαννίδη στην εκπομπή Monobala του ΣΚΑΪ:

Αρχικά είπε για την πρόκριση:

«Ήταν μία τρελή βραδιά, μαγική θα έλεγα με τόσο κόσμο. Σίγουρα μας έφυγε ένα βάρος πήραμε μία ανάσα καθώς κερδίοσαμε λίγο χρόνο. Το ότι έχουμε έξι ευρωπαϊκά ματς μας δίνει το χρόνο να δουλέψουμε. Είμαστε μία νέα ομάδα, με καινούργιο προπονητή και η πρόκριση μας δίνει τον χρόνο να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, μας έφυγε ένα βάρος που είχαμε από την αρχή της προετοιμασίας».

Στην ερώτηση, για το αν παίζει ρόλο το πρόγραμμα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θ’  ακολουθήσουν ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού είπε:

«Δε νομίζω να παίζει. Κάποια ματς έχουν ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, κάποια όχι τόσο. Αν εμείς είμαστε όπως πρέπει η σειρά δεν έχει και τόσο σημασία.»

Για τον όμιλο του Παναθηναϊκού και το αν η Τσέλσι είναι το μεγάλο φαβορί, ο νεαρός παίκτης σχολίασε:

«Εγώ την ήθελα την Τσέλσι να είμαι ειλικρινής. Το ματς αυτό θα τεστάρει όλους μας, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Οι υπόλοιπες ομάδες, οι περισσότερες να πω, φαίνονται πώς είναι στα μέτρα μας, κάποιες τις γνώριζα από πριν. Θεωρώ ότι είναι βατός όμιλος, επαναλαμβάνω ότι αν είμαστε όπως πρέπει θα περάσουμε.

Γιατί ήθελα την Τσέλσι; Όλοι παίκτες κάποια στιγμή στην καριέρα τους θέλουν να παίζουν με τους καλύτερους και είμαι σίγουρος ότι μέσα στο ΟΑΚΑ θα κάνουμε ένα τρομερό παιχνίδι με την Τσέλσι κι αν το αποτέλεσμα είναι όπως πρέπει αυτό μας θα δώσει πάρα πολύ μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια.»

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Εστρέλα Αμαδόρα ο Μπιλάλ

Previous article

«Φωτιά» το πρόγραμμα για Παναθηναϊκό: Ντέρμπι και δύσκολες αποστολές πριν και μετά τη Μπάνια Λούκα και την Τσέλσι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.