0

Το «Τριφύλλι» υποδέχεται απόψε (21:00) την Λανς και έχει δύσκολο έργο, αφού καλείται να ανατρέψει το 2-1 της Γαλλίας και να καταφέρει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την League Phase της διοργάνωσης.

Στο ΟΑΚΑ πάντως θα δώσουν το «παρών» σχεδόν 60.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού, κάτι που σημαίνει ότι θα δημιουργηθεί νέο ρεκόρ προσέλευσης όσον αφορά την συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, με τον «πράσινο» λαό να γράφει ιστορία.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΠΑΕ και βρέθηκε δίπλα στον σύλλογο σε αυτή την κομβική αναμέτρηση, κάνοντας τους 46.000 ανθρώπους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Λέφσκι Σόφιας το περσινό καλοκαίρι να μοιάζουν λίγοι.

Αυτή είναι… μέχρι απόψε η υψηλότερη προσέλευση στην ιστορία των Play-Offs του Conference League, με τους 44.000 ανθρώπους που είδαν το Κολωνία – Φέχερβαρ να καταλαμβάνουν την δεύτερη θέση.

Σε λίγες, όλοι αυτοί… υποχώρησαν μια θέση στον σχετικό πίνακα, με το «Τριφύλλι» να ανεβαίνει στην κορυφή.

Παράλληλα, στο ΟΑΚΑ αναμένεται να υπάρξει και μια από τις μεγαλύτερες προσελεύσεις γενικότερα στο Conference League, ανεξαρτήτως της φάσης της διοργάνωσης.

Αναλυτικά το προηγούμενο Top-5 προσελεύσεων:

Άιντραχτ – Λέφσκι Σόφιας 46.000
Κολωνία – Φέχερβαρ 44.000
Άστον Βίλα – Χιμπέρνιαν 39.467
Φενερμπαχτσέ – Τβέντε 38.961
Μπεσίκτας – Ντιναμό Κιέβου 33.376

Τετέ: «Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση – Θα δώσω τα πάντα»

Previous article

Το «αντίο» του Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό: «Ευχαριστώ για όλα!» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.