0

Το «μέχρι τέλους» δεν έχει τέλος για τον Ολυμπιακό και οι Αφοί Αγγελόπουλοι στέλνουν τους θριαμβευτές του Ολυμπιακού;;;; στην Σαλαμύκονο του Αργοσαρωνικού!!.

Γράφει ο Γιάννης Αυλακιώτης το τουριστικό ρεπορτάζ. 

Αραχτός στις παραλίες, πίνω τα μοχιτάκια μου και οι ειδήσεις μου έρχονται σαν το γλυκό παφλασμό του κύματος φίλοι μου. Ακούραστος εργάτης της ενημέρωσης ο Γιαννάρας, δε θα σας άφηνε έτσι επειδή χαίρεται τον ήλιο και τη θαλασσίτσα.

Όχι τίποτα άλλο, φοβάμαι και αυτούς τους πορτοκαλί πως δε θα τα γράψουν γιατί είναι γνωστό πως ευθύνονται για την απώλεια τουλάχιστον τριών ευρωπαϊκών τίτλων του Θρύλου στην καλαθόσφαιρα. Θα το έλεγαν και οι Αγγελόπουλοι στην συνέντευξη-παρουσίαση του Σάσα του Βεζένκοφ, αλλά το ξέχασαν μέσα στα τόσα και δεν ήταν κάπου εκεί κοντά ο ΦορΦαν να τους το θυμίσει γιατί είχε κάτι βαλίτσες τέσσερα μέτρα μπροστά του να κουβαλήσει.

Ο DPG στέλνει τα μέλη της ομάδας του και τις οικογένειές τους στο Costa Navarino. Το διάβασα μόλις πήγα παραλία. Καλή κίνηση, μη λέμε κι ό,τι θέλουμε. Με έτρωγε όμως. Τα καλά παιδιά μας, οι «Θρυλικοί μάγκες» που λέει και το πανό, έτσι θα μείνουν; Άρχισα να κάνω τα τηλεφωνάκια μου και τσουπ, έπεσε η είδηση σαν ώριμο σύκο.

Σαλαμύκονοοοοοοοοοοοος!

Οι κυρίες των κυρίων είναι με τις βαλίτσες στο χέρι. Η εντολή δόθηκε. Το περυσινό Νταμπλ θα γιορταστεί όπως του πρέπει. Ο θρίαμβος σε Super Cup και Κύπελλο Ελλάδος δε θα μείνει χωρίς επιβράβευση. Κι όχι για τρεις μέρες, αλλά για εβδομάδα ολάκερη. Προορισμός,  η εξωτική Σαλαμύκονος του Αργοσαρωνικού! Αφήστε τους άλλους με την πλέμπα της Πύλου.

Στο Πεντάστερο Costa Salamino, στα Παλούκια θα γίνει το απόλυτο γλέντι.

Θέρετρο υπερπολυτελές, το διεθνές τζετ σετ θα είναι σύσσωμο. Εκεί θα πάει ο Θρύλος με όλη την ομάδα. Όσοι πραγματικά μοχθούν για αυτή. Παίκτες, προπονητές, γιατροί, φροντιστές, γυμναστές, νομικό τμήμα, τρολάκια στα social media, κανείς δε θα μείνει εκτός. Η απόφαση πάρθηκε αργά γιατί το μπάτζετ το πήγαν στα ύψη οι άνθρωποι. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε όταν πείστηκε ο Μπαρτζώκας να μην πάρει τριάρι. Το συμβόλαιο που θα
δινόταν εκεί πάει.

Νωρίτερα ήταν ανοιχτό και το αν θα φύγει ο ΜακΚίσικ. Τα τάματα που έγιναν για να έρθει πρόταση απ’ τη Μονακό δεν εισακούστηκαν και έτσι το πράγμα έμοιαζε να δυσκολεύει, τέλος καλό όλα καλά όμως. Έτσι είναι στον Θρύλο. Στο τέλος είναι τα πάντα καλά και οι θρίαμβοι μεγάλοι.

Βέβαια ο αθέμιτος ανταγωνισμός υπάρχει. Τα είχαν πει οι Αφοί στην συνέντευξη κατά DPG… εεε, στην παρουσίαση Βεζένκοφ ήθελα να πω. Έλα μωρέ, τόσο καιρό διακοπές μπερδεύτηκα κι εγώ. Θέλω χρόνο προσαρμογής.

Άμεσα θα ζητηθεί από την κυβέρνηση, να δοθούν κουπόνια κοινωνικού τουρισμού. Δε φτάνει που δεν πληρώνουν το ΣΕΦ και μένουν μόνο στους κλιματισμούς και τα μερεμέτια, θα είναι σκάνδαλο αν δε δεχτούν. Δεν κατάλαβα, έχει περισσότερη ανάγκη τις διακοπές μια οικογένεια από το Αιγάλεω ή τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, απ’ όσο ο Τόμας Γουόκαπ που έχει «σκίσει» το κορμάκι του για το μεγαλείο του εθνόσημου εδώ και μια διετία;

Στη χειρότερη θα μεσολαβήσει ο Λιόλιος με μια επιστολή προς την πρόεδρο της Δημοκρατίας και το αρμόδιο υπουργείο τουρισμού, να λυθεί το ζήτημα.

Οι συζητήσεις με το κράτος μαθαίνω είναι σε καλό κλίμα. Και για να είναι ακόμη καλύτερο, αν δοθεί το πράσινο φως για χορήγηση του κουπονιού κοινωνικού τουρισμού, θα υπάρχει και κλιματισμός σε λειτουργία σε κάθε σουίτα, κάτι δηλαδή που θα κάνει και τη διαφορά από την άχαρη καθημερινότητα στο ΣΕΦ. Περιττό να το λέω βέβαια, είναι υπερλούξ η φάση. Μέχρι και πιστολάκι σε κάθε δωμάτιο. Χλίδα.

Αυτές είναι κινήσεις που ανεβάζουν επίπεδο τον Ολυμπιακό. Θα βγουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για το θρίαμβο των Αγγελόπουλων επί του Γιαννακόπουλου, γιατί μην ξεχνάμε ότι η ναυμαχία της Σαλαμίνας ιστορικά ήταν σημαντικότερη απ’ αυτή του Ναυαρίνου.

Κάτσε τώρα που το είπα, να το θυμίσω μην ξεχάσουν να το κάνουν λάβαρο.

Πηγή: sdna.gr

Ο Τσάβι Ρόκα μπορεί να “ψήσει” τον Αϊτόρ για την ΑΕΚ Λάρνακας

Previous article

«Γι’ αυτό η Σπόρτινγκ επιμένει»: Πρώτη είδηση σε πορτογαλικά Μέσα ο Ιωαννίδης!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.