0

Στην Αγγλία η μεταγραφή Πελίστρι στον Παναθηναϊκό «παίζει» σε όλα τα σάιτ και ειδικά σε ιστοσελίδες «φιλικές» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αναφέρουν ότι ο παίκτης μπορεί να λάμψει στην Ελλάδα.

Ο Φακούντο Πελίστρι βρίσκεται προ των πυλών του Παναθηναϊκού και φυσικά η είδηση δεν απασχολεί μόνο την ελληνική ποδοσφαιρική επικαιρότητα. Στην Αγγλία το θέμα «παίζει» σε όλα τα σάιτ και ειδικά σε ιστοσελίδες φίλα προσκείμενες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στον σύλλογο του αγγλικού Βορρά εδώ και καιρό γίνεται μια μεγάλη κουβέντα για το τι συνέβη και ο Ουρουγουανός εξτρέμ δεν «έπιασε» στους «κόκκινους διάβολους». Αρκετοί φίλοι της Γιουνάιτεντ, μάλιστα, εκφράζουν την άποψη μέσω των social media πως με τον Πελίστρι έγινε πολύ κακή διαχείριση και ακόμη και τώρα θεωρούν πως κακώς φεύγει, ειδικά με αυτό το ποσό! Θυμίζουμε, ο Παναθηναϊκός πέτυχε από τα ακατέβατα 18 εκατ. ευρώ, που αξίωνε προ διμήνου η ομάδα του Μάντσεστερ, να κλείσει το σπουδαίο deal στα 6 «χαρτιά».

Χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ”unitedinfocus.com”, που αναφέρει ότι «η Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόλις έκανε άλλη μία πώληση αυτό το καλοκαίρι και ήταν μια αναμενόμενη κίνηση». Και συνεχίζει: «Η ομάδα έχει ήδη εισπράξει περίπου 51 εκατομμύρια λίρες μέσω των πωλήσεων παικτών αυτό το καλοκαίρι, αλλά αυτό το ποσό πρόκειται να αυξηθεί.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ πουλήθηκε στη Μαρσέιγ, ο Άαρον Γουάν-Μπισάκα πήγε στη Γουέστ Χαμ, ο Γουιλί Καμπουαλά είναι τώρα στη Βιγιαρεάλ, ο Άλβαρο Φερνάντες πήγε στην Μπενφίκα και ο Ντόνι φαν ντε Μπέικ πήγε στην Τζιρόνα. Τώρα, ο Φακούντο Πελίστρι εντάσσεται σε αυτή τη λίστα, τέσσερα χρόνια μετά την άφιξή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Καθιερωμένος Ουρουγουανός διεθνής, ο Πελίστρι θα αγωνίζεται, πλέον, στον Παναθηναϊκό, στην Ελλάδα.


Οι λεπτομέρειες της μετακίνησης του Πελίστρι στον Παναθηναϊκό είναι ότι θα κοστίσει μόλις 6 εκατομμύρια λίρες προκαταβολικά, με επιπλέον 1,7 εκατομμύρια λίρες σε πρόσθετα και ρήτρα πώλησης 30 τοις εκατό. Αντιπροσωπεύει μια αρχική ”χασούρα” για τα 9 εκατομμύρια λίρες, που ξοδεύτηκαν, προκειμένου να έρθει από την Πενιαρόλ
».

 

Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού που λύνει ο Πελίστρι – Να γίνουν και άλλα βήματα!

Previous article

Τα δεδομένα για τον Σπόραρ και το μεξικάνικό ενδιαφέρον που… ατόνησε

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.