0

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε πλήρη συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Φακούντο Πελίστρι, με τον Ουρουγουανό εξτρέμ να βρίσκεται σε αγωνιστικό ρυθμό, αφού έπαιξε και στο πρόσφατο Community Shield.

Ο νεαρός άσος δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του στις ΗΠΑ, αφού συμμετείχε στο Copa America, όμως έμεινε μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς (του Euro και του Copa America) στο Μάντσεστερ και έκανε ειδικό πρόγραμμα, ώστε να τεθεί στην διάθεση του Τεν Χαγκ.

Στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν λοιπόν, που έκρινε και τίτλο, μπήκε ως αλλαγή στο 58′ στην θέση του Μαγκουάιαρ, αγωνιζόμενος ωστόσο πιο πίσω από εκεί που έχει συνηθίσει. Μπροστά του ήταν ο Γκαρνάτσο, που πέτυχε και το γκολ των «Κόκκινων Διαβόλων».

Ο Πελίστρι έδωσε πάντως πολλές μάχες, έχοντας έμφαση στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Κέρδισε 4 μονομαχίες από τις 9 στις οποίες συμμετείχε, έκανε και κέρδισε από δύο φάουλ, είχε 9 στις 11 πετυχημένες μεταβιβάσεις και συνολικά ακούμπησε 18 φορές την μπάλα, πραγματοποιώντας μια θετική εμφάνιση.

Απέδειξε μάλιστα ότι είναι ικανός να προσφέρει και σε πιο αμυντικογενείς ρόλους, παίζοντας πίσω από τον εξτρέμ, δίχως βέβαια να είναι αυτή η φυσική του θέση, αφού δεν πρόκειται να καθιερωθεί ως μπακ.

Δείτε βίντεο από την παρουσία του στο ματς:

Μαρκαριάν: «Ταχύτατος και τεχνίτης ο Πελίστρι, σπουδαία μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό»

Previous article

Χωρίς Βιλένα και Μαντσίνι η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Λανς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.