0

“Τι σπουδαίο ντιλ πέτυχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και πώς γίνεται να κρατάμε τον Άντονι (αξίας 100 εκατ.) και όχι τον Πελίστρι;” είναι μερικές από τις αντιδράσεις των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με τα αγγλικά ΜΜΕ και τον Φαμπρίτζιο Ρομάνο να επιβεβαιώνουν ότι ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Φακούντο Πελίστρι, οι οπαδοί των Κόκκινων Διαβόλων έγιναν πυρ και μανία κατά της διοίκησης του αγγλικού συλλόγου, σχολιάζοντας πολύ αρνητικά αυτή τη μεταγραφή.

Οι λόγοι είναι κυρίως δύο: Ο πρώτος είναι ότι θεωρούν τον Πελίστρι ως δικό τους παιδί, αφού έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες της Μάντσεστερ και τον πιστεύουν πολύ περισσότερο από τον Άντονι, που έχει κοστίσει κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι το ντιλ δεν είναι καθόλου κερδοφόρο για την ομάδα τους, αφού το ποσό θεωρούν ότι είναι εξευτελιστικό για ένα τέτοιο ταλέντο όπως ο Πελίστρι, που είναι βασικός με την εθνική Ουρουγουάης και έκανε ένα θαυμάσιο Κόπα Αμέρικα, φτάνοντας στα ημιτελικά.

Μερικοί χρήστες των social media επιτίθενται και στον προπονητή της ομάδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Καλά, τι έχει στο μυαλό του ο Τεν Χαγκ; Κρατάει τον Άντονι και όχι τον Πελίστρι;” Άλλοι χρήστες γράφουν: “Δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε τέτοιο ταλέντο, που παίζει βασικός με την Ουρουγουάη, για μόλις 6 εκατομμύρια.”

Επίσης, χρήστες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν ένα καταπληκτικό ντιλ.

Όπως και να έχει, από τις αντιδράσεις των οπαδών της Μάντσεστερ καταλαβαίνουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει ένα σπουδαίο ντιλ και ότι έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού με τον διεθνή εξτρέμ. Ακόμα και πολλοί φίλαθλοι τον αξιολογούν πιο ψηλά από τον Άντονι, που έχει κοστίσει περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ. Μένει να φανεί στο γήπεδο η αξία του.

Αυτόν τον παίκτη δεν τον βλέπει καν ο Ντιέγκο Αλόνσο

Previous article

Αποθέωση Καλαϊτζάκη και μεγάλη χαρά στην όψη των τροπαίων της σεζόν στα Ανώγεια (Pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.