0

Η πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό στο φετινό πρωτάθλημα ήταν εφιαλτική.

*Ήττα από τον Αστέρα AKTOR με σκορ 1-0, με το «τριφύλλι» να μπαίνει στη φετινή Stoiximan Super League με γκέλα μέσα στην έδρα του και να προβληματίζει με την εμφάνιση σε μεγάλο διάστημα, αλλά κυρίως με λανθασμένες αποφάσεις ποδοσφαιριστών που οδήγησαν τόσο στην εικόνα, όσο και στο αποτέλεσμα.

*Αναφερόμαστε, κυρίως, στη φάση του 51′, που ήταν κι αυτή η οποία έκρινε και την αναμέτρηση. Ο Ζέκα είδε τον Κρέσπι να βγαίνει στην πλάτη του έπειτα από βαθιά μπαλιά, τον «γκρέμισε» εκτός περιοχής, είδε την κόκκινη κάρτα και ο εξτρέμ του Αστέρα στη συνέχεια με φάουλ «έγραψε» το 0-1. Μέσα σε δυο λεπτά ο Παναθηναϊκός έπαθε τη μεγάλη ζημιά με τον Ντιέγκο Αλόνσο να βλέπει την ομάδα του να μένει με 10 και να δέχεται αμέσως γκολ.

*Μέχρι εκείνο το σημείο οι «πράσινοι» έδειχναν προβληματικοί κυρίως στα πρώτα 30 λεπτά όταν είχαν αργή ανάπτυξη από τα χαφ με το εκτεταμένο και αναγκαίο ροτέισον, λόγω Ευρώπης, να μην αποδίδει. Από το ημίωρο και μετά ο Παναθηναϊκός είχε τρεις φάσεις για γκολ, αλλά πότε ο Τετέ, πότε ο Γερεμέγεφ και πότε ο Τζούριτσιτς δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Είχε προγηθεί στο 20′ γκολ του Τετέ που ακυρώθηκε ως οριακό οφσάιντ, σε μια εξαιρετικά δύσκολη φάση.

*Από το γκολ του Αστέρα και μετά ο Παναθηναϊκός δεν είχε τρόπο να γίνει απειλητικός και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν μέτρησε ούτε μια μεγάλη ευκαιρία. Το αριθμητικό μειονέκτημα δυσκόλεψε αφάνταστα τους «πράσινους», οι οποίοι όσο περνούσε η ώρα έδειχναν όλο και πιο αγχωμένοι, βλέποντας τους Αρκάδες να αμύνονται αποτελεσματικά και να απειλούν σε τρεις περιπτώσεις στην κόντρα!

*Ο Παναθηναϊκός ήταν κάκιστος. Φάνηκε «άδειος» μετά το ματς στο Άμστερνταμ με τον Άγιαξ και τιμωρήθηκε από τον πολύ σοβαρό Αστέρα. Η έλλειψη φρεσκάδας φάνηκε από την αρχή σε μια πρεμιέρα που πάντα κρύβει παγίδες. Τη φετινή παγίδα το «τριφύλλι» δεν την απέφυγε.

Η τριάδα στα χαφ με Ζέκα, Βιλένα και Μαξίμοβιτς δεν μπορούσε να δημιουργήσει με ταχύτητα. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο πλήρωσε την κακή της ανάπτυξη για μεγάλο διάστημα, οι πολλές αλλαγές όπως αναφέραμε δε βγήκαν, ενώ η αποβολή ήταν αυτή που κόστισε περισσότερα απ’ όλα στο «τριφύλλι».

*Προφανώς και χρειάζεται ψυχραιμία. Είμαστε, μόλις, στην πρώτη αγωνιστική. Όμως, η γκέλα είναι… γκέλα και ο Παναθηναϊκός δεν πήρε το παραμικρό από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, βλέποντας τους Αρκάδες να του κάνουν τη… ζημιά μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι «πράσινοι» και ο Ντιέγκο Αλόνσο πρέπει να προβληματιστούν, να διορθώσουν τα κακώς κείμενα που παρουσίασαν στο ΟΑΚΑ και να δουν τη συνέχεια…

Ο κακός του δαίμονας: Πρώτη ήττα σε πρεμιέρα μετά από τέσσερα χρόνια για τον Παναθηναϊκό, ξανά από τον Asteras AKTOR!

Previous article

«Ο Παναθηναϊκός ξανά για Παβόν»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.