0

Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι: Σπουδαία εμφάνιση από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ο οποίος πραγματοποίησε σωρεία μεγάλων επεμβάσεων στο πρώτο ημίχρονο και κράτησε… μόνος του την ομάδα. Είχε πολύ καλές αντιδράσεις και άψογα αντανακλαστικά, με εξαίρεση βέβαια μια κακή έξοδο που παρά λίγο να στοιχίσει στην ομάδα. Εξαιρετικός και στα πέναλτι, όπου έκανε αποκρούσεις και σκόραρε κιόλας.

Φίλιπ Μλαντένοβιτς: Δεύτερο σερί ματς στο οποίο ο Σέρβος μπακ ήταν ο πιο… αξιόπιστος αμυντικός στην τετράδα. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση αρνητικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, δίχως πάντως να μπορέσει να βοηθήσει στην επίθεση με τις προωθήσεις και τις σέντρες που μας έχει συνηθίσει. Ευστόχησε μία φορά κι αστόχησε άλλη μία στην διαδικασία των πέναλτι.

Τιν Γεντβάι: Κακό ματς από τον Κροάτη, που αντιμετωπίζει προβλήματα όποτε παίζει αριστερό στόπερ. Έχασε πολλές μονομαχίες, δεν έβγαλε καμία ασφάλεια στα μετόπισθεν και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τον Άκπομ και όποιον άλλον παίκτη πατούσε περιοχή. Σαφώς ανεβασμένος στην παράταση, ενώ σκόραρε δύο φορές στην διαδικασία των πέναλτι.

Ίνγκι Ίνγκασον: Δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει ούτε ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός, που επίσης είχε πολλά προβλήματα από την επιθετική γραμμή των Ολλανδών. Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η φάση όπου ο Άκπομ του παίρνει εύκολα κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Σίγουρα οι «πράσινοι» περιμένουν περισσότερα. Βελτιωμενος στο δεύτερο ημίχρονο, όμως… μοιραίος και στην διαδικασία των πέναλτι, όπου αστόχησε.

Γιάννης Κώτσιρας: Από τις χειρότερες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος για τον Έλληνα μπακ, που έμοιαζε εκτός κλίματος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στα αμυντικά του καθήκοντα, έκανε πολλές επικίνδυνες πάσες και δεν προσέφερε τίποτα στην επίθεση.

Γουίλιαν Αράο: Από τους λίγους παίκτες που είχαν θετική παρουσία ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο. Κέρδισε μάχες στην μεσαία γραμμή, είχε καλές τοποθετήσεις και ήταν αυτός που προωθούσε μπροστά την μπάλα και ξεκινούσε κάθε καλή φάση της ομάδας.

Άνταμ Τσέριν: Δεν φάνηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο ο Σλοβένος χαφ, που «χάθηκε» στην μεσαία γραμμή ανάμεσα στους αντιπάλους του και δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα. Έτρεξε πολύ, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό και ουσιαστικά δεν προσέφερε κάτι στο «Τριφύλλι». Καλύτερος στο δεύτερο 45λεπτο, όπου συνολικά το «Τριφύλλι» βελτίωσε την απόδοσή του.

Τάσος Μπακασέτας: Η αργή του ταχύτητα δεν του επέτρεψε να ξεχωρίσει και να βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση. Είχε κάποιες εκλάμψεις και καλές ενέργειες, με την ποιότητά του να μην αμφισβητείται, όμως δεν συνεισέφερε στο πρέσινγκ και ήταν από τους λόγους που χάθηκε η «μάχη» της μεσαίας γραμμής.

Φίλιπ Τζούρισιτς: Σχεδόν τα ίδια ισχύουν και για τον Σέρβο, που επίσης λόγω ταχύτητας δεν κατάφερε να φανεί και να ξεχωρίσει στο πρώτο ημίχρονο. Δεν πήρε πολλές φορές την μπάλα για να δημιουργήσει κάτι με την τεχνική του κατάρτιση, δεν έτρεξε, δεν μάρκαρε και πέρασε εντελώς απαρατήρητος. Στην επανάληψη ήταν σαφώς ανεβασμένος και έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία, μετά από ενέργεια όπου έδειξε την κλάση του.

Ντάνιελ Μαντσίνι: Ούτε ο έτερος εξτρέμ των «πράσινων» μπόρεσε να δώσει κάτι, αντιμετωπίζοντας σημαντικά προβλήματα από την πλευρά του. Η παρουσία του βέβαια είχε τουλάχιστον κάποια οφέλη στα μετόπισθεν, όπου γυρνούσε για να βοηθήσει, όμως επιθετικά δεν δημιούργησε τίποτα επικίνδυνο. Έχασε ένα πέναλτι στην διαδικασία, όμως στην δεύτερή του εκτέλεση βρήκε δίχτυα.

Φώτης Ιωαννίδης: Πολλές μάχες και αρκετό… ξύλο για τον Έλληνα φορ, που σχεδόν σε κάθε φάση δεχόταν μαρκαρίσματα, αρκετά εκ των οποίων αντικανονικά. Προσπάθησε να απειλήσει τον Άγιαξ, πρέσαρε ψηλά και ήταν αυτός που έσωσε τον Παναθηναϊκό πάνω στην γραμμή, μετά την κακή έξοδο του Ντραγκόφσκι στο πρώτο ημίχρονο.

Τετέ: Μπήκε στην διάρκεια του δεύτερου μέρους και εξελίχθηκε στον «ήρωα» της ομάδας. Αρχικά έπαιξε στην αριστερή πτέρυγα αντί του Τζούρισιτς, μετά πήγε από την δεξιά πλευρά και τελικά στο 89′ κατάφερε να σκοράρει και να οδηγήσει το ματς στην παράταση. Θετικότατος και στην παράταση, όπου έφτιαξε φάσεις, ενώ σκόραρε δύο φορές στην διαδικασια των πέναλτι.

Γιώργος Βαγιαννίδης: Πήρε την θέση του Κώτσιρα στην διάρκεια του δεύτερου μέρους, ήταν ανώτερος από τον έμπειρο Έλληνα μπακ, αλλά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει σε καμία από τις δύο μεριές του γηπέδου.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ: Ο Σουηδός όταν δεν τροφοδοτείται μέσα στην περιοχή δεν μπορεί να γίνει επικίνδυνος κι έτσι δεν φάνηκε καθόλου στα λεπτά που αγωνίστηκε. Στα πέναλτι ήταν ψύχραιμος και σκόραρε.

Τόνι Βιλένα: Μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο της κανονικής διάρκειας και είχε συμμετοχή στην φάση του 0-1, με την παρουσία του να είναι θετική. Στα πέναλτι πάντως ήταν στους… μοιραίους που αστόχησαν.

Νεμάνια Μαξίμοβιτς: Έπαιξε για ένα σχεδόν ένα δεκάλεπτο στην κανονική διάρκεια, παρουσιάζοντας θετική εικόνα. Στην διαδικασία των πέναλτι πάντως αστόχησε.

Ζέκα: Μπήκε στην παράταση, έτρεξε αρκετά, έβγαλε μεγάλο πάθος με τα τάκλιν του και σκόραρε στην διαδικασία των πέναλτι.

 

Άγιαξ – Παναθηναϊκός 0-1 (13-12 στα πέναλτι): Έμεινε εκτός με τον πιο άδικο τρόπο!

Previous article

Αλόνσο: «Το ποδόσφαιρο μας χρωστάει, θα πολεμήσουμε για αυτό που μας αξίζει»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.