0

Θαυμαστής του Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.

Μιλώντας στο πρακτορείο «Anadolu» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ζοσέ Μουρίνιο που το καλοκαίρι αποδέχθηκε την πρόταση-μαμούθ της Φενέρμπαχτσε και ανέλαβε την «Σαρί Λασιβέρτ. «Κατά την γνώμη μου ο Μουρίνιο είναι ο πιο σημαντικός προπονητής στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά ο Αταμάν.

«Είναι ένας προπονητής που θαύμαζα, όταν ήμουν νεότερος και άρχιζα να προπονώ», ανέφερε ακόμη ο Αταμάν για τον «Special One».

«Η ηγετική στάση του Μουρίνιο η αντίθεσή του στον Τύπο και τους παίκτες… Από τη μία πλευρά, τα μεγάλα επίτευγμα που έχει πετύχει. Είναι ένας δάσκαλος που πραγματικά θαυμάζω. Έγινε προπονητής της Φενέρμπαχτσε, του μεγαλύτερου αντιπάλου μας», επισήμανε ο Αταμάν και πρόσθεσε: «Εδώ, πρέπει επίσης να συγχαρούμε την Φενέρμπαχτσε. Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν θα πίστευα ότι ο Μουρίνιο θα ερχόταν και θα προπονούσε μια ομάδα στην Τουρκία, αλλά το έκανε».

Εν συνεχεία ο Αταμάν επισήμανε: «Εδώ λένε ότι “Ο Εργκίν Αταμάν δεν συμπαθεί τη Φενέρμπαχτσε”, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να εκτιμηθούν. Θα ήθελα να συγχαρώ τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε. Μια ομάδα με προπονητή τον Μουρίνιο θα είναι σίγουρα πολύ φιλόδοξη. Υπάρχουν πολύτιμοι προπονητές. Ο Οκάν έχει αποδείξει ποιος είναι. Η Μπεσίκτας ξεκίνησε καλά. Υπάρχει ένας προπονητής σαν τον Μουρίνιο. Ας ρίξουμε μια ματιά στον Μουρίνιο. Τι κάνει, πώς διαχειρίζεται την ομάδα του, ποια είναι η τακτική του; Ποια μέτρα θα λάβει ο Οκάν εναντίον αυτού; Ας μιλήσουμε γι ‘αυτούς. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μου».

Για να σπεύσει να αναφερθεί και στα όσα έγιναν στο Final με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε. «Είμαι επαγγελματίας προπονητής. Η Φενέρμπαχτσε, όπως και άλλοι σύλλογοι, έχει μια πολύ ωραία κοινότητα. Έχω πολλούς φίλους που υποστηρίζουν την Φενέρ. Κάποιοι προβοκάτορες, όπως αυτό που συνέβη στο Βερολίνο δεν με πτοούν… Κάποιοι έρχονται να δημιουργήσουν προκλήσεις. Προσωπικά, δεν τους βλέπω ως οπαδούς της Φενέρμπαχτσε. Με άλλα λόγια, ας δείξουμε την ίδια αντίδραση ακόμα κι αν είναι οπαδός άλλης ομάδας που ήρθε εκεί για να κάνει μια πρόκληση εκείνη την ημέρα. Αυτός είμαι. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο εναντίον μου».

 

Διαφορετικός και πιο ενισχυμένος στην ρεβάνς ο Παναθηναϊκός

Previous article

Αρνητική απάντηση Παναθηναϊκού σε νέα πρόταση 20 εκατ. ευρώ για Ιωαννίδη και… συνιδιοκτησία!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.