0

Το μέλλον του Τόνι Βιλένα φέρεται πως είναι αβέβαιο στον Παναθηναϊκό, ειδικά και μετά τις αποδοκιμασίες που βίωσε από τον κόσμο της ομάδας κατά την αλλαγή του στο πρώτο ματς με την Μπότεφ Πλόβντιβ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα sportdog.gr:

«To καλοκαίρι του 2023 ο Παναθηναϊκός είχε δώσει 3 εκατ. ευρώ στην Εσπανιόλ για να αποκτήσει τον παίκτη, αλλά ποτέ στη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να γίνει απαραίτητος.

Αν προσθέσουμε και τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς στον εντός έδρας αγώνα με τη Μπότεφ, ο Βιλένα είναι έτοιμος για να φύγει.

Ο Αλόνσο κόντρα στον Άγιαξ τον άφησε στον πάγκο και δεν τον έβαλε λεπτό. Αρκεί να βρεθεί ομάδα που να δείξει ενδιαφέρον.

Στον Παναθηναϊκό ψημένοι είναι για να τον παραχωρήσουν, ωστόσο μοιάζει απίθανο να βρεθεί ομάδα να του δώσει το συμβόλαιο που έχει τώρα στην Ελλάδα (έχει ετήσιες αποδοχές 1,4 εκατ. ευρώ δίχως τα μπόνους, που στο βάθος της τετραετίας -δεδομένου ότι υπέγραψε έως το 2027- θα φτάσουν τα 4,8 εκατ. ευρώ).

Μάλλον πρέπει να πληρώσει ο Γιάννης Αλαφούζος τη διαφορά!»

Πάει… ενισχυμένος στη ρεβάνς ο Παναθηναϊκός

Previous article

Ασταμάτητος Γιαννακόπουλος – Τρέλα για… Μπογκντάνοβιτς – Πρώτα ο Μίσιτς!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.