0

Ο Σλοβένος φορ αντιλαμβάνεται ότι δεν θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και θέλει να «μετακομίσει» σε άλλη ομάδα.

Ο Φώτης Ιωαννίδης πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τον Παναθηναϊκό και ανέβασε κατακόρυφα τη χρηματιστηριακή του αξία. Είναι αδιαμφισβήτητα ο βασικός φορ του Τριφυλλιού ενώ ο Γερεμέγεφ έχει ανέβει στην ιεραρχία με τις καλές του εμφανίσεις. Έτσι ο Σπόραρ αντιλαμβάνεται πως δεν θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής και για αυτό ζήτησε να πάρει μεταγραφή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μπάμπη Τσιμπίδα, τις προηγούμενες ημέρες ο Σλοβένος έκανε γνωστό στους «πράσινους» ότι θέλει να αποχωρήσει. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν γνωστό το αίτημα του 30χρονου επιθετικού αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι σε ανοιχτή γραμμή με το Τριφύλλι και οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο ατζέντης του Σπόραρ αναφέρει ότι η μεξικανική Χουάρες θα καταθέσει δελεαστική πρόταση στους «πράσινους». Προς το παρόν υπάρχει επαφή μόνο με τη μεριά του παίκτη και φαίνεται πως έχει συμφωνήσει να… μετακομίσει στο Μεξικό.

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Φίλιπ Μαξ ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα! (Pics)

Previous article

Σε αυτή τη θέση θα είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.