0

Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο σαιτ fogaodomeucoracao.com.br, ο Παναθηναϊκός δεν έχει απαντήσει στην τρίτη πρόταση της Μποταφόγκο για τον Γιώργο Βαγιαννίδη και έτσι η ομάδα από την Βραζιλία στρέφεται αναγκαστικά σε άλλες περιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

Μετά από μια εβδομάδα αδιεξόδου, ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να μην απαντά στην τρίτη πρόταση της Μποταφόγκο από τον παράπλευρο σκηνοθέτη Γεώργιο Βαγιαννίδη και οι διαπραγματεύσεις δείχνουν να έχουν ψυχρανθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «GE», η διεύθυνση Alvinegra συνεργάζεται με άλλα ονόματα για τη θέση από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, με στόχο να αυξήσει ή να ενισχύσει για τους τελικούς γύρους του Libertadores, περίοδο που λήγει στην επόμενη έκτη έκθεση ( 9).

Οι εκπρόσωποι του Βαγιαννίδη θεωρούν το επόμενο 48ωρο κρίσιμο για την πρόοδο ή το κλείσιμο των συνομιλιών. Ο παίκτης ενδιαφέρεται να φορέσει τη φανέλα της Μποταφόγκο, αλλά ο Παναθηναϊκός ξεκινά τη σεζόν του και έχει καθοριστική αναμέτρηση με τον Άγιαξ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σε ηλικία 22 ετών, ο Βαγιαννίδης συστάθηκε στην Μποταφόγκο από τον προπονητή Αρτούρ Χόρχε και εγκρίθηκε από τον σκάουτερ του συλλόγου. Για τη δεξιά πλευρά, η ομάδα του Alvinegro έχει αυτή τη στιγμή τους Damián Suárez, Mateo Ponte και Rafael, ο οποίος είναι τραυματίας.

Απροσδιόριστο μέλλον

Σε μια περίοδο αβεβαιότητας, η Botafogo αναγκάζεται να διερευνήσει άλλες εναλλακτικές λύσεις που δεν είναι εμπορεύσιμες. Ένα από τα δύο ονόματα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες ήταν αυτό του Σέντρικ Σοάρες, ενός Πορτογάλου παίκτη που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Άρσεναλ και προσφέρθηκε στον σύλλογο του Ρίο.

Στο ενδεχόμενο να έχει τον Cédric, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του Cristiano Ronaldo στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, συμμετείχε στο twist, αλλά και πάλι υποχωρώ για να πω ότι το deal θα οριστικοποιηθεί.

Στο μεταξύ, ο Βαγιαννίδης περιμένει την απόφαση του Παναθηναϊκού. Ο πλάγιος μπακ έχει παίξει 12 παιχνίδια αυτή τη σεζόν, με ένα γκολ και μια ασίστ.

Ψάχνει υπερβάσεις απέναντι σε ομάδες με διπλάσια και τριπλάσια χρηματιστηριακή αξία!

Previous article

Μαξ: «Θα αφήσω την καρδιά μου στο γήπεδο!» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.