0

Άλλος είναι τελικά ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για την θέση του αριστερού μπακ . Σταντ-μπάι είναι ο Ένζο Ντίας αν χαλάσει του βασικού στόχου!

Ο βασικός (κι εξαιρετικός) στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του αριστερού μπακ από πρωτάθλημα “πρώτης γραμμής” και η περίπτωση του Ένζο Ντίας, ο οποίος -για την ώρα- είναι στο… περίμενε.

Ο μεταγραφικός “μηχανισμός” του Παναθηναϊκού έχει εστιάσει τη δεδομένη χρονική στιγμή στην απόκτηση αριστερού μπακ, ο οποίος θα αποκτηθεί με την προοπτική να πάρει φανέλα βασικού. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε πρώτο πλάνο βρίσκεται μία εξαιρετική και πολύ “δυνατή” περίπτωση αριστερού ακραίου αμυντικού προερχόμενος από πρωτάθλημα “πρώτης γραμμής”, το όνομα του οποίου δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με τον οποίο ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εδώ κι αρκετές μέρες σε συζητήσεις και φαίνεται πως είναι πλέον σε καλό δρόμο για να μπορέσει να “κλειδώσει” μέσα στα επόμενα 24ωρα την απόκτησή του. Επί του παρόντος δεν “διαρρέουν” παρά ελάχιστα πράγματα, σε συνέχεια του τρόπου με τον οποίο κινείται φέτος ο Παναθηναϊκός σχεδόν σε όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις του.

Επιδιώκοντας να προχωρά τις περιπτώσεις που τον ενδιαφέρον κινούμενος κάτω από τα… ραντάρ, όπως έκανε και στη μεταγραφή του Ίνγκι Ίνγκασον, αλλά και σ’ αυτή του Τετέ, καθώς όταν διέρρευσε το όνομα του Βραζιλιάνου απ’ την Τουρκία, το θέμα είχε τελειώσει κατά 99%.

Υπάρχει λοιπόν συγκρατημένη αισιοδοξία πως η υπόθεση του αριστερού μπακ που έχει προκρίνει ο Παναθηναϊκός κι έχει εγκρίνει εδώ και μέρες κι ο Ντιέγκο Αλόνσο θα κλείσει θετικά μέσα στις επόμενες ημέρες, με τους “πράσινους” να κλείνουν κι αυτό το μέτωπο και να ενισχύονται με άλλον έναν παίκτη ενόψει των δύο αγώνων με τον Άγιαξ (υπάρχει μία ανοικτή θέση ξένου απ’ τους 17 συνολικά μη γηγενείς που δικαιούται να έχει η κάθε ομάδα).

Ως μπακ-απ επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι αυτή την στιγμή ο Αργεντινός Ένζο Ντίας. Ο 28χρονος αμυντικός της Ρίβερ Πλέιτ είναι εδώ και καιρό στο “κάδρο” του Παναθηναϊκού και πλέον η δική του υπόθεση δείχνει πολύ πιο εφικτή, απ’ την στιγμή που αποχώρησε απ’ το πάγκο των “μιγιονάριος” ο Ντε Μικέλις. Οι “πράσινοι” έχουν κάνει τον πρώτο (και βασικό) κύκλο επαφών με τη Ρίβερ Πλέιτ, αλλά για την ώρα κρατούν στο… περίμενε την υπόθεση του Ντίας, ο οποίος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει καταγράψει 67 επίσημα ματς με την ομάδα της Αργεντινής έχοντας 1 γκολ και 7 ασίστ.

 

Το μήνυμα του Αλόνσο στον Βέρμπιτς

Previous article

«Ανοιχτό» για δύο εξτρέμ στον Παναθηναϊκό μετά το «μήνυμα» σε Βέρμπιτς κι Αϊτόρ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.