0

Ο Παναθηναϊκός έχει θέσει προς παραχώρηση τον Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος δεν έχει θέμα να αποχωρήσει, αλλά θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά το «τριφύλλι».

Ο Αντράζ Σπόραρ δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό επιβεβαιώθηκε στα λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ. Ο ίδιος έχασε την προετοιμασία του Παναθηναϊκού λόγω του Euro και είναι πλέον τρίτος στην ιεραρχία, πίσω από τον Γερεμέγεφ και τον Ιωαννίδη που επιστρέφει.

Ο Σπόραρ δεν έχει πρόβλημα στο να αποχωρήσει και η Σλόβαν Μπρατισλάβας δείχνει πως θέλει να δώσει τη λύση, αφού καίγεται για να τον αποκτήσει. Η ομάδα από τη Σλοβακία, είναι διατεθειμένη να προσφέρει 2 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, έτσι ώστε να αποσπάσει το «ναι» του «τριφυλλιού».

Η υπόθεση φαίνεται να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και ενδέχεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον επαναληπτικό με τον Άγιαξ. Ο Παναθηναϊκός θέλει να γίνει η μεταγραφή, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Σε διαπραγματεύσεις ο Παναθηναϊκός με τη Ρίβερ Πλέιτ για τον Έντσο Ντίας!

Previous article

Η παρακάμερα από τον θρίαμβο στην Φιλιππούπολη (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.