0

Ερώτηση για το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τον Φώτη Ιωαννίδη δέχτηκε ο Ρούμπεν Αμορίμ, μετά τη φιλική νίκη με 3-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο τεχνικός των «λιονταριών» απέφυγε περίτεχνα να δώσει σαφή απάντηση, τονίζοντας ότι υπολογίζει στους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και αναφέρθηκε και στους νεαρούς του ρόστερ.

«Υπολογίζουμε στους ποδοσφαιριστές που έχουμε εδώ και το σημαντικό είναι να μην αφήσουμε να φύγουν άλλοι παίκτες, γνωρίζοντας πως στην πραγματικότητα οι πορτογαλικές ομάδες δεν μπορούν πάντα να το κάνουν αυτό. Έχουμε καλό πλάνο, εξαιρετικούς νέους παίκτες και μας δίνουν προστιθέμενη αξία. Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που έχω εδώ», δήλωσε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει plan Β αν δεν αποκτηθεί τελικά ο Ιωαννίδης, ο Αμορίμ σημείωσε: «Έχουμε τρεις επιθετικούς. Ο Ροντρίγκο έχει εξελιχθεί σημαντικά, ο Νελ έχει παίξει επίσης καλά. Δεν θα το ονόμαζα πλάνο Β ή Α. Θα δούμε τι θα συμβεί».

«Νέα βελτιωμένη πρόταση της Μποταφόγκο για Βαγιαννίδη»

Previous article

Ο Τετέ εν δράσει στην «πρώτη» του στο Κορωπί (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.