0

Δυνατή μεταγραφική κίνηση για τον Παναθηναϊκό που απέκτησε τον 22χρονο λίμπερο Αριστείδη Χανδρινό από τον Μίλωνα και πέρυσι ήταν ένας από τους αθλητές που ξεχώρισε.

Υπήρχε συμφωνία του Χανδρινού με το Τριφύλλι εδώ και τρεις μήνες, κάτι που επιβεβαιώθηκε καθώς η διοίκηση των «πρασίνων» ανακοίνωσε την μεταγραφή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άρη Χανδρινό, για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Χανδρινός ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να ενταχθώ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Είναι μεγάλη η τιμή για μένα να αποτελέσω μέλος ενός μεγάλου Συλλόγου για τη χώρα και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους νέους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ για τη νέα χρονιά.

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας και ελπίζω να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Ο Παναθηναϊκός έχει το 65% του Βαγιαννίδη: Αυτό το ποσό θα μπει στα ταμεία του αν πει το “ναι” στην Μποταφόγκο

Previous article

Όλη η αλήθεια γύρω από το θέμα Ιωαννίδη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.